Najnovije vesti

NA GUGLU SU UKUCALE 2 REČI I POSTALE DEO LANCA PROSTITUCIJE: Život prebogatih MALOLETNICA ledi krv u ŽILAMA! Užas!
Foto: Profimedia

potresno

NA GUGLU SU UKUCALE 2 REČI I POSTALE DEO LANCA PROSTITUCIJE: Život prebogatih MALOLETNICA ledi krv u ŽILAMA! Užas!

Žena

Ako imate 16 godina i živite u najlepšoj četvrti u Rimu, vi ste srećnici. Naš svet je najlepši mogući. Ubačeni smo u prelepi akvarijum, ali željni smo mora. Međutim, da bismo preživeli, moramo da vodimo tajne živote.

Ovim uvodnim rečima počinje prva epizoda kontroverzne italijanske serije "Baby", baziranoj na istinitim događajima, koja vas kroz pejzaže prelepog Rima uvodi u živote dve tinejdžerke iz veoma imućnih porodica, koje u potrazi za identitetom i nezavisnošću počinju da nude seksualne usluge u zamenu za novac, mobilne telefone i skupu, dizajnersku odeću.

Kjara (Benedeta Porkaroli) i Ludovika (Alis Pagani) žive u najelitnijoj rimskoj četvrti Parioli, idu u preskupu privatnu školu i nose najskuplje krpice. Ipak, iako imaju sve što požele, niz loših odluka ih uvlači duboko u lanac prostitucije, a čitava priča inspirisana je aferom "Baby Squillo", u bukvalnom prevodu "Bejbi hot-lajn", koja je 2014. godine potresla celu Italiju.

foto: Profimedia

Istinita priča iza serije "Baby"

Sve je počelo tako što je zabrinuti roditelj pozvao policiju i otkrio da je grupa maloletnih tinejdžerki iz četvrti Parioli upletena u lanac prostitucije.

Dve devojčice iz te grupe (po kojima je serija "Baby" i nastala"), vlastima su ispričale svoje priče, ali njihov identitet je do danas ostao zaštićen, jer su u momentu afere bile maloletne. U izjavi koju su dale policiji, otkrile su da su na ideju da postanu prostitutke došle tako što su na Guglu ukucale pojam "laka lova".

Brzo su naišle na oglas koji su nudili izvesni Nuncio Picakala i Mirko Ieni, koji su nakon toga postali i njihovi makroi. 14-godišnjakinja je rekla da je na ovakav potez naterao razvod roditelja, a njena majka ju je zapravo i ohrabrivala da nastavi da radi kao prostitutka kako bi tim novcem izdržavala porodicu.

Šesnaestogodišnjakinja iz ove priče je prosto želela skupe stvari koje nije mogla da kupi bez dozvole roditelja, a kako se navodi u zvaničnim izveštajima, bila je iz jedne od najimućnijih italijanskih porodica.

Ono što priču čini još užasnijom, je činjenica da to što su veoma mlade ih je učinilo još privlačnijim za određene klijente, uključujući i unuka bivšeg italijanskog diktatora Benita Musolinija.

Devojčice su zarađivale i do 300 evra dnevno za svoj posao. Iako prostitucija u Italiji nije ilegalna, kad je reč o maloletnicama, situacija se menja. Devojčice su vlastima rekle da su postale zavisne od novca i nisu mogle da se zaustave.

Gde su sada devojčice iz serije "Baby"?

Od 50 muškaraca koji su koristili usluge od devojaka iz lanca prostitucije, njih 11 je odslužilo godinu dana zatvora i plaćalo novčane kazne. Mirko Ieni je dobio 10-godišnju kaznu za nagovaranje na prostituciju i svodništvo, dok je Picakala dobio sedam godina. Majka četrnaestogodišnjakinje dobila je šest godina zatvora zbog prisiljavanja ćerke na maloletničku prostituciju.

Što se tiče umešanih devojčica, one su potražile savetovanje psihologa nakon čitave afere. Kako se navodi, 14-godišnjakinja je pretrpela teške psihičke traume, dok je 16-godišnjaka bila u stanju da lakše sarađuje sa policijom.

Ove dve devojčice su direktno inspirisale likove Kjare (16) i Ludovike (14) u seriji "Baby". Za pet godina, koliko je prošlo od ovog skandala, nije se saznalo šta danas rade glavne akterke, budući da je njihov identitet ostao zaštićen.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...