OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI OČEVI! Jedan se posebno izdvaja, ako vam je partner, prava ste SREĆNICA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

BRIŽNI I POŽRTVOVANI

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI OČEVI! Jedan se posebno izdvaja, ako vam je partner, prava ste SREĆNICA!

Žena -

Mnogi faktori određuju kakav će neko otac biti, a sudeći prema zodijaku, 3 znaka su predodređena da budu dobri očevi. Ukoliko je neki od njih vaš partner, prava ste srećnica!

Rak

Za senzibilnog raka je porodica uvek na prvom mjestu. Dok mu je partnerka trudna, on je stalno pored nje, mazi je i pazi, daje joj dobre savete i nežno tepa. Kada dođe dete, onda počinje najlepši period njegovog života. Uvek će biti tu i on je neko u koga se možete potpuno pouzdati.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage su "kul" očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvek su spremni za šalu i vole deci da pokazuju i dočaravaju svet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavnije tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno) oda vaspitaju decu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova deca su njegov ponos. Jednostavno će uraditi sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može da im odbije nijednu želju i voli da ih razmazi. Jako je zahtevan prema sebi jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju deteta zna svu literaturu o vaspitanju dece napamet.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Miss7.24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track