Najnovije vesti

MAJKA JE NA TELU SVOG SINA PRONAŠLA PORUKU! Vaspitačica ju je NAPISALA MARKEROM, a ono što piše je POTPUNO LUDO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

UŽAS

MAJKA JE NA TELU SVOG SINA PRONAŠLA PORUKU! Vaspitačica ju je NAPISALA MARKEROM, a ono što piše je POTPUNO LUDO! (FOTO)

Žena

Majka Heder Kisum je na stomaku svog sina nakon povratka iz vrtića ugledala poruku napisanu markerom: "Mama, nemam više pelena". Mlada majka s Floride bila je zgrožena ovom porukom i fotografiju je objavila na Fejsbuku.

"Jesam li u pravu što me ovo tako razljutilo? Preterujem li? Zaista mi treba vaše mišljenje jer mi je teško sama proceniti, a toliko sam besna da vaspitačici imam svašta da kažem", napisala je.

Kisum je samohrana majka dvoje dece, radi puno radno vreme i ne stigne svakog dana da pročita izveštaj koji joj vaspitačice u vrtiću pripreme. Šokirana je time što je jedan dan kasnila sa pelenama, a vaspitačica je odlučila da šara po stomaku njenog sina.

Poruku je pokušala da obriše vlažnim maramicama, ali bilo ju je izuzetno teško skinuti.

Naposletku su reagovali i iz samog vrtića, izvinili se, a vaspitačici su dali otkaz.

"Svesni smo incidenta koji se dogodio i jako nam je žao zbog neugodnosti koja je prouzrokovana porodici. U svakom slučaju ovde se radi o kršenju profesionalne etike", rekla je direktorka u saopštenju.

Kisum je kazala kako uprkos izvinjenju neće više decu slati u taj vrtić. Uzeće nekoliko slobodnih dana na poslu i pronaći nego drugo mesto za svoju decu.

Kurir.rs/noob.ba/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...