TAKMIČENJE U NAJDUŽEM POLJUPCU: Evo zašto bi 14. februara trebalo da budete u Vrnjačkoj Banji! (FOTO)
Foto: Turistička organizacija Vrnjačke Banje

VREDNE NAGRADE

TAKMIČENJE U NAJDUŽEM POLJUPCU: Evo zašto bi 14. februara trebalo da budete u Vrnjačkoj Banji! (FOTO)

Žena -

Na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji 14. februara biće održano dvanaesto takmičenje u najdužem poljupcu, pod nazivom „Poljubi me“, a organizator je Turistička organizacija Vrnjačke Banje.

- Učesnike očekuju vredne nagrade koje smo pripremili za zaljubljene parove. Pobednički par očekuju čak tri nagrade, a to su vikend u Vrnjačkoj Banji, romantična večera i wellness odmor za dvoje. Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju, kažu organizatori.

foto: Turistička organizacija Vrnjačke Banje

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije ili lično na dan održavanja manifestacije.

Rekord u najdužem poljupcu već godinama drži par iz Kruševca - Irena Alurac i Đorđe Božić. Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Prošlogodišnji najduži poljubac trajao je 36 minuta i 17 sekundi, a pobednici ove manifestacije bili su Jelica Živković i Dušan Erić iz Trstenika.

Kurir.rs/Foto: Turistička organizacija Vrnjačke Banje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track