DOMAĆICA IZAZVALA BURU NA INTERNETU! Priznala šta radi svakog jutra za svog MUŽA, svi je OSUDILI (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

da li preteruje?

DOMAĆICA IZAZVALA BURU NA INTERNETU! Priznala šta radi svakog jutra za svog MUŽA, svi je OSUDILI (FOTO)

Žena -

Jedna domaćica iz Brizbejna, majka četvoro dece, izazvala je raspravu na stranici “Moms who cook, clean and organize” nakon što je s ostalim članovima grupe podelila svoju dnevnu rutinu koja se uglavnom sastoji od kućnih poslova.

Dok jedni kažu da je luda što se ponaša kao da živimo u pedesetim godinama prošlog veka, drugi joj se dive i nazivaju je inspiracijom.

foto: Printscreen/Instagram

“Ne idem u krevet sve dok svima ne spakujem ručak, pripremim im odeću za sutradan, uključujući i suprugovu, kao i dok kuća nije čista i suđe oprano”, napisala je Bruk Smit.

“Ponekad to znači da idem na spavanje u 21 sat, a ponekad u ponoć, ali uvek ustajem u 4.30 kako bih suprugu pripremila doručak i kafu, kako bih popila svoju kafu, stigla da vežbam, meditiram i da se našminkam”, dodala je.

Njen suprug, kaže, radi pet do šest dana nedeljno na građevini.

foto: Printscreen/Instagram

Reakcije ostalih članova ove Fejsbuk grupe bile su podeljene. Neki joj se dive, a drugima je nejasno kako to dopušta sebi.

“Moja mama je ovo radila za mog tatu. Ona je rođena 1929. godine, a on 1931. Sad je 2020. godina. Moj suprug pere suđe, a klinci sami sebi spremaju doručak”, rekla je jedna žena.

“Ne. Ne.Izvini, ali ne. Super mi je što si voljna i sposobna sve to da uradiš”, komentarisala je druga žena.

Neki su joj dali i savete.

foto: Printscreen/Instagram

“Mislim da je super što sve to stižeš, ali moraš da naučiš da rasporediš posao, da naučiš decu da rade neke stvari kako bi bili sposobni da ih rade kada porastu i odsele se”, rekao je netko.

Kad je videla komentare, Bruk se ponovno javila. “Ja ovo radim zbog svoje porodice jer moj suprug ne stiže budući da radi šest dana u nedelji. Moja deca su stara devet meseci, dve, tri i šest godina, najstarije mi nekad pomaže, ali nemam nikakva nerealna očekivanja”, dodaje.

Otrkiva i da suprug ne radi baš ništa u domaćinstvu jer puno radi i trenira u teretani pet puta nedeljno.

“Naša veza je odlična i ova dinamika koju imamo kod kuće igra veliku ulogu u tome”, zaključila je.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track