HUAWEI WATCH GT2 : Jedinstven spoj za nju i njega
Foto: Promo

Huawei Watch GT2

HUAWEI WATCH GT2 : Jedinstven spoj za nju i njega

Žena -

Modni stil, kao veoma individualna stvar, idealan je način da pokažete kako se osećate, šta vam se dopada i budete jedinstveni. Iako sve češće oko sebe vidimo veoma slične odevne kombinacije, ono što ih razlikuje su detalji, koji mogu naizgled isti autfit da učine potpuno drugačijim. Ukoliko ste ljubitelj modernih gedžeta, aktivacija kompanije Huawei idealna prilika da obezbedite detalj koji će zasigurno upotpuniti i ulepšati svaku vašu odevnu kombinaciju. U periodu od 1. do 21. februara možete kupiti muške i ženske pametne satove najnovije generacije, po neverovatnim cenama.

Serija Huawei Watch GT2 satova privukla je veliku pažnju svojim unapređenim karakteristikama sa specijalnim naglaskom na dizajnu koji ističe i elegantnu i sportsku stanu, time čineći unikatan poklon koji je poslužio kao inspiracija kompaniji Huawei da pokrene aktivaciju u kojoj prilikom kupovine jednog sata ostvarujete 10% popusta, a ukoliko se odlučite za dva sata, na drugi dobijate 50% popusta.

foto: Promo

Huawei Watch GT2 se svojim specifikacijama utapa u vašu rutinu i postaje lični vodič kroz dan. Ne samo da prikuplja i analizira širok raspon informacija o vašoj aktivnosti, treniranju i kvalitetu spavanja, već poseduje i impresivnu dužinu trajanja baterije koja je dodatno unapređena zahvaljujući kirin A1 čipsetu kompanije Huawei. Baterija na seriji od 46mm podržava rad u kontinuitetu i do dve nedelje, dok verzija od 42mm može da radi neprestano do nedelju dana, time omogućavajući da nesmetano obavljate svakodnevne aktivnosti.

Sat omogućava sveobuhvatano praćenje oko 190 vrsta podataka za osam sportova na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, trčanje po stazama, biciklizam, vodeni sportovi i trijatlon) i sedam u zatvorenom prostoru (hodanje, trčanje, biciklizam, bazen, slobodan trening, mašina za trčanje, mašina za veslanje).

foto: Promo

Pored toga, poseduje i odvojenu memoriju za skladištenje pesama, pa tako možete slušati muziku bez korišćenja pametnog telefona. Sve što je potrebno jeste da putem Bluetooth veze povežete Huawei Watch GT2 sa bežičnim slušalicama i prepustite se uživanju u omiljenim pesmama.

Ženski modeli dostupni su u Elegant i Classic varijanti, koje nude izbor između metalne narukvice i okvira u nežno roze i zlatnoj nijansi, i kožne narukvice sa metalnim okvirom srebrne boje. Sports i Classic varijanta deo su muške kolekcije GT2 satova, koji sadrže silikonsku i kožnu narukvicu, koju možete po želji zameniti nekom drugom po vašem ukusu.

foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da izaberete modele koji vama i vašem partneru najviše odgovaraju i obeležite Dan zaljubljenih na poseban način uz jedinstven i drugačiji poklon, koji će postati neizostavni deo svakog dana.

Promo tekst, Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track