NE SME DA KORISTI APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE JER JE PREZGODNA! Nikad neću odustati od pokušaja da pronađem LJUBAV!
Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ LAKO

NE SME DA KORISTI APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE JER JE PREZGODNA! Nikad neću odustati od pokušaja da pronađem LJUBAV!

Žena -

Holi Valentajn (20) iz Los Anđelesa, tvrdi kako je izbačena sa aplikacije za upoznavanje Tinder jer su ljudi previše puta prijavili njen profil misleći da je lažan jer je prezgodna da koristi Tinder.

Za sebe je rekla da je sramežljiva pa je odlučila ljubav naći preko aplikacije, ali nakon samo nekoliko sati dobila je mnogo poruka u kojima su je optuživali da je njen profil lažan i nakon toga bila je izbačena iz aplikacije, pa je više nije mogla koristiti. Javila se i korisničkoj podršci kako bi rešila problem i kazala kako želi povraćaj novca, jer je kupila poseban paket da bi mogla razgovarati sa ljudima iz celog sveta.

"Često putujem po svetu pa sam htela da kupim paket koji bi mi omogućio da pronalazim potencijalne momke u bilo kojem gradu. Platila sam taj paket 86 dolara, što je užasno skupo. Uradila sam sve što je trebalo, ugledala sam nekoliko osoba koje su mi se svidele, ali nisam nikog stigla da upoznam, već sam bila izbačena iz aplikacije", rekla je Holi.

foto: Printscreen Instagram

Javila se Tinderu za pomoć, ali nije dobila nikakav odgovor. Holi je mnogo poznata po svom Instagram profilu sa 1,2 miliona pratilaca. Često dobija poruke od mnogobrojnih muškaraca, ali oni uglavnom imaju čudne zahteve od kojih se ne oseća ugodno. Tinder je bila njena idealna prilika da pronađe ljubav svog života, ali sada joj je korištenje zabranjeno.

Iako živi ubrzan i naporan život, Holi za sebe kaže da je jednostavna devojka koja pokušava da upozna nove i zanimljive ljude tokom svojih putovanja. Rekla je kako će i dalje pokušavati da dobije dopuštenje za korišćenje Tindera i da nikada neće odustati od pokušaja pronalaska ljubavi.

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Instagram Holly Valentine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track