ČISTILA SVOJU KUĆU I ZARADILA BOGATSTVO! Izdržava porodicu, a nije SPREMAČICA! Sve žene je kopiraju, evo zašto!
Foto: Printscreen Instagram

DEVOJKA ZA PRIMER

ČISTILA SVOJU KUĆU I ZARADILA BOGATSTVO! Izdržava porodicu, a nije SPREMAČICA! Sve žene je kopiraju, evo zašto!

Žena -

Verovatno najmoćnija žena na Instagramu kada su u pitanju cake i proizvodi za čišćenje je Sofi Hinčlif (29) koja svakodnevno inspiriše svoje pratioce da uzmu krpu u ruke i pospreme stan.

Ima i svoju lojalnu armiju pratilaca koji sebe zovu "Hinčeri" i koji kopiraju sve u vezi sa njom - od caka za čišćenje, preko njenog izgleda, pa čak i načina na koji uređuje dom.

Iako svi pretpostavljaju da je Sofi pre Instagrama bila profesionalna čistačica, čim tako dobro zna svaku moguću caku, Sofi je tek sada, posle mnogo godina na Instagramu, otkrila čime se zapravo bavila pre svog čuvenog naloga.

- Imala sam par poslova otkad sam završila školu. Bila sam konobarica, pa dadilja, radila sam i u kol centru, pa i kao frizerka. Nikad nisam bila čistačica, samo jako volim da mi je kuća čista - kaže Sofi.

Menjala je poslove sve dok se nije zaposlila u jednoj firmi u Londonu u kojoj je upoznala svog sadašnjeg supruga, Džejmija. Oboje su radili u prodaji, s tim što je Sofi uskoro napustila posao i rešila da postane frizerka, dok Džejmi i danas radi isti posao.

Sofi kaže da joj čišćenje pomaže da smiri svoju anksioznost, i da je zato usavršila ovu veštinu. Tako je 2018. godine rešila da svoju strast podeli sa Instagramom ne sluteći kakvu će slavu steći - upravo od njene zarade na Instagramu su ona i Džejmi kupili svoju kuću, a prvih milion pratilaca sakupila je već za tri meseca.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track