Najnovije vesti

MUŽ ME 6 GODINA NIJE VIDEO GOLU! Boji se da je neće prihvatiti: Znam da me zaslužuje CELU, ali ne mogu! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ LAKO

MUŽ ME 6 GODINA NIJE VIDEO GOLU! Boji se da je neće prihvatiti: Znam da me zaslužuje CELU, ali ne mogu! (FOTO)

Žena

Džesika Hud je mama četvoro dece iz Australije koja često na Instagramu deli svoja iskustva iz porodičnog i bračnog života, a činjenica kojom je frapirala mnoge praitioce je ta da je njen suprug nije video golu šest godina.

To je počelo, piše ona iskreno, već nakon prvog porođaja.

- Od trenutka kada sam rodila prvo dete sam počela da se krijem pred suprugom. Sigurna sam u sebe i u svoj izgled inače, ali ne i pred njim - priznaje otvoreno Džesika (31), dodajući da u osnovi tog problema leži njen strah da će je suprug odbiti ili je smatrati neprivlačnom.

- Znam da ga boli činjenica da ne želim da se skinem pred njim i iako imam osećaj da iz dana u dan sve više prihvatam sopstveno telo, bojim se da on neće moći da ga u potpunosti prihvati - kaže Džesika.

Džesika kaže da ima osećaj da, otkako se porodila, izgubila je identitet sebe kao žene i seksualnog bića.

- Ne želim da se ovako osećam zauvek. Moj muž me zaslužuje celu, samo mi treba vremena. Jednog dana dobiće sve - kaže Džesika.

U njenoj ispovesti našle su se brojne žene koje su priznale da su se potpuno sakrile od partnera u fizičkom smislu nakon što su postale majke.

Njena ispovijest naišla je na razumijevanje mnogih žena. Većina je priznala da su podignule zid pred partnerima nakon što su postale majke.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...