MILA JE IMALA 340 KG! NIJE MOGLA U WC SAMA! Smršala 268 KG, danas ima 70 KG, evo kako je uspela! NOSI STRAŠNE OŽILJKE
Foto: Profimedia

VELIKA BORBA

MILA JE IMALA 340 KG! NIJE MOGLA U WC SAMA! Smršala 268 KG, danas ima 70 KG, evo kako je uspela! NOSI STRAŠNE OŽILJKE

Žena -

Kada se Mila Klark pojavila u emisiji "Moj život sa 300 kilograma", bez ikakvog razmišljanja svrstana je u najteže učesnike ovog rijalitija. Sa 340 kilograma, ništa nije mogla da uradi sama - deca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko toga da su je kupali i pomagali joj da ide u toalet.

Happy Sunday

A post shared by the official (@milla600lbjourney) on

Milina težina sprečavala ju je čak i da se uspravi u krevetu, pa joj je i u tome bila neophodna pomoć dece.

U očaju, prijavila se za emisiju "Moj život sa 300 kilograma", verujući da samo čuveni dr Nau može da joj pomogne. Milina zavisnost od hrane često joj je uništavala svaki napredak i izazivala velike svađe sa dr Nauom.

Tri godine trajala je njena borba. Nakon početnog gubitka kilograma, klasifikovala se za bajpas želuca, posle čega je nastavila da mršavi.

foto: Profimedia

Zarekla se da se više nikada neće vratiti brzoj hrani jer, kako ju je upozorio dr Nau, to je prvi korak ka ponovnom životu u krevetu kakav je vodila. Nastavila je da živi disciplinovano, a kilogrami su se topili.

YOU MUST NOT KNOW ABOUT ME!!

A post shared by the official (@milla600lbjourney) on

Danas Mila ima 71 kilogram. Izgubila je 269 kilograma. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a morala je da menja i čašice na kolenima, jer su joj propale zbog viška kilograma.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track