Najnovije vesti

SVAKA RUŽA NOSI POSEBNU PORUKU! Evo šta ste rekli ženi kada ste joj dali crvenu, žutu ili uvelu ružu ZA 8. MART! Pazite!
Foto: Profimedia

cvetni bonton

SVAKA RUŽA NOSI POSEBNU PORUKU! Evo šta ste rekli ženi kada ste joj dali crvenu, žutu ili uvelu ružu ZA 8. MART! Pazite!

Žena

Svaka ruža sa sobom nosi posebnu poruku, koju možete poslati dami a da i ne znate da ste to učinili. Zato dobro razmislite, dok se 8. mart još uvek bliži, koju je boju najbolje izabrati, te da li da kupite jednu ili čitav buket. 

Jedna crvena ruža

Samo jedna crvena ruža obično simbolizuje ljubav, ali ako dobijete ružu u tamnocrvenoj boji to bi moglo značiti da darodavac veruje da ste stidljivi i da treba vam podstrek za više samopouzdanja. Navodno, ukoliko vam je neko poklonio crnu ružu, nemojte se uvrediti, ali ovakvo cveće je po nekim verovanjima za veštice.

Uvela ruža

Nema mnogo dileme šta znači kada dobijete uvelu ružu:

"Ne želim da te vidim nikada više", najlepše rečeno...

Žuta ruža

Simbolika žute ruže može da označava uživanje ili ljubomoru, ili da neko želi da vam bude samo prijatelj.

Buket gerbera i ruže

Kombinacija ovog divnog cveća bila je popularna tokom viktorijanskog perioda, ali i danas. Ukoliko dobijete ovakav buket, budite ponosni, jer neko želi da vam poruči da ste graciozni i neodoljivi. Takođe možda da simboliše i tajnu ljubav ili prošnju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Lepaisrecna.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...