IZAŠLA SAM 2 PUTA SA NJIM NA VEČERU I DALA OKO 100 €: Uvek je imao IZGOVOR da ne PLATI RAČUN, a na kraju sam URADILA OVO
Foto: Profimedia

ISPOVEST

IZAŠLA SAM 2 PUTA SA NJIM NA VEČERU I DALA OKO 100 €: Uvek je imao IZGOVOR da ne PLATI RAČUN, a na kraju sam URADILA OVO

Žena -

Džudi je na Tinderu upoznala Stiva, poslovnog čoveka sa koji je ubrzo išla na dejt.

Na kraju romantične večere u restoranu, devojka se ponudila da plati račun jer je uživala u društvu. On je prihvatio njen gest i obećao kako će on platiti sledeći put. Stiv je sledeći put naručio skoro sve isto kao i na prvom sastanku i naglasio kako ovog puta definitivno on plaća račun.

foto: Profimedia

"Bilo je to prežderavanje, trajalo je nekoliko sati", ispričala je Džudi, koja je ponovo morala da plati, jer je njen izabranik "zaboravio novčanik kod kuće". Nije bilo druge nego da ona opet plati 100 funti (oko 114 evra )za večeru, nakon što je putovala 90 minuta da bi se našla s njim.

Kada je to ispričala svojim prijateljicama, one su joj rekle da je Stiv možda jedan od onih tipova koji samo žele besplatno da jedu. Džudi je ipak rešila da mu da još jednu šansu.

"Bilo je dosadno. Pričao mi je sve ono što sam čula na prethodna dva sastanka. Kada je trebalo da plati račun, nadala sam se da neće opet imati neki izgovor. No, u tom slučaju imala sam već spreman plan", kazala je ona, a Stiv ponovo nije želeo da plati i izmislio da ima problem sa karticom.

Nasmejala sam se i rekla mu da mi je novčanik ostao u automobilu. Izašla sam iz restorana i nikad se više nisam vratila", zaključila je devojka.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Mirror, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track