SIMBOL MIRA, TIŠINE I LUKSUZA: Zaliv sa najlepšim peščanim plažama
Foto: Promo

SIMBOL MIRA, TIŠINE I LUKSUZA: Zaliv sa najlepšim peščanim plažama

Žena -

Na 45 kilometara od užurbane Hurgade, u mirnom zalivu poznatom po prelepim, prostranim plažama sa sitnim, zlatnim peskom, koje su izuzetno cenjene među ljubiteljima ekstremnih sportova, poput kajtinga, vindsurfinga, pedlinga, ronjenja i sličnih, ali i među ljubiteljima tog toplog zlatno-žutog peska pod nogama, ljubiteljima tirkizne daljine u očima, a i ljubiteljima toplih sunčevih zraka na slanim ramenima i kosi.

foto: Promo

Hotel Abu Soma Imperial Shams 5* ističe se po izuzetno lepoj plaži, koja je jednim, većim delom idealna kupališna zona, sa plitkom vodom do 100m, dok jedna manji deo pripada koralnom grebenu, gde oni koji nikad nisu ili oni koji ne propuštaju snorkling i ronjenje, mogu uživati u druženju sa podvodnim svetom živopisnog kolorita. Soma Bej je baš kao i doživljaj zarona na koralnom grebenu, lepota Crvenog mora i puno prijatne tišine, da se saberu misli i odmori telo.

foto: Promo

Abu Soma Imperial Shams 5* je hotel srednje veličine, sa dosta raznolikih sadržaja kojima pokriva sve uzraste, ali i interesovanja. Gostima su na raspolaganju bazeni – tri za odrasle i jedan za decu, više restorana i barova, kao i spa centar i teretana. U toku zimske sezone, jedan od bazena se greje. Sve sobe u hotelu su opremljene klima uređajem, SAT TV, sefom, mini barom, imaju fen za kosu i ili balkon, ili terasu, ili verandu.

foto: Promo

Usluga u hotelu Abu Soma Imperial Shams 5* je all inclusive , a odnosi se na doručak, ručak i večeru po principu samoposluživanja – izbor više jela po principu samoposluživanja. Osim glavnog restorana, hotel ima i dva a la carte restorana, italijanski Portofino i orijentalni El Khan. U koncept all inclusive usluge su uključeni čaj, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

foto: Promo

Letovanje u Egiptu po svemu je jedinstveno i drugačije, a posebno u Soma Beju , letovalištu poznatom po kristalno čistoj vodi, besprekornim plažama i zadivljujućem podvodnim svetom. Raznobojni korali čine pravo blago Crvenog mora i dom najlepših morskih stanovnika. Ovo mirno mesto je savršeno za beg od buke i potpuno opušten odmor, ali nudi i mogućnost da isprobate neki od zabavnih sportova na vodi i provedete ispunjen odmor sa svojom porodicom. Soma Bej se nalazi oko 45 kilometara južno od Hurgade . Krase ga luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani i otvoreni prostori za idealne romantične šetnje. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub, koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike.

foto: Promo

Za sve detalje posetite zvaničan sajt agencije „1 A Travel“, na kom uz samo par klikova možete rezervisati svoje letovanje iz snova. Pomoću opcije online rezervacije , uštedećete vreme i lako i brzo prići korak bliže svom odmoru. Za sve informacije i eventualne nedumice, tu je kontakt centar – 011/655 78 00, gde vam je na raspolaganju ljubazno osoblje agencije.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track