Najnovije vesti

CELI SVET JE PRATIO NJIHOVO VENČANJE! Kejt je dobila prsten ledi Di, a sad su procurili detalji PREDBRAČNOG ugovora!
Foto: venčanje

11 godina braka i 3 dece

CELI SVET JE PRATIO NJIHOVO VENČANJE! Kejt je dobila prsten ledi Di, a sad su procurili detalji PREDBRAČNOG ugovora!

Žena

Princ Vilijam i Kejt Midlton zavetovali su pre devet godina 29. aprila 2011, a u braku su dobili troje dece - princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luja.

foto: Profimedia

Princa Vilijama i Kejt Midlton upoznali su se tokom studija na prestižnom Univerzitetu Sent Endrus u Škotskoj, ali njihova romansa ima i jednu mrlju - raskid koji se dogodio 2007. godine, a koji je potrajao nekoliko meseci.

Nakon nekoliko godina zabavljanja, princ Vilijam je rešio da 2010. godine zaprosi Kejt i predstavi je celom svetu. Verenički prsten kojim je isprosio njenu ruku pripadao je njegovoj majci princezi Dajani. Napravljen je od četrnaest dijamanata koji okružuju dvanaestokaratni safir u sredini.

foto: venčanje

Inače, ono što javnost nije znala jeste da je zapravo princ Hari trebalo da dobije taj prsten, dok je Vilijamu pripao čuveni sat marke "kartije" koji je njihova majka stalno nosila, ali su se zamenili.

foto: venčanje

Princ Vilijam i Kejt Midlton zavetovali su se u Vesminsterskoj katedrali, a njihovo venčanje pratilo je više od dve milijarde ljudi širom sveta.

Princ Vilijam i Kejt Midlton potpisali su predbračni ugovor, čiji se detalji drže u strogoj tajnosti. Ipak, postoje priče o nekim navodnim detaljima iz ugovora, poput toga da Kejt, u slučaju razvoda, nema pravo na Vilijamovu imovinu, već samo na određeni novčani iznos. Stručnjaci smatraju da je reč o milionskom iznosu uz godišnji novčani dodatak. U slučaju da se Kejt preuda, iznos bi se smanjio, a indiskretno ponašanje u javnosti dovelo bi do toga da ostane potpuno bez novčane nadoknade. Takođe, u slučaju razvoda, njihova deca bi ostala sa princom Vilijamom, a Kejt bi imala pravo da ih posećuje.

foto: venčanje

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...