ČEKATE DA SE POJAVI PRAVI I OBORI VAS SA NOGU? Istraživanje pokazalo ŠOK STVAR o muškarcima i ženama! Pokušajte OVAKO
Foto: Profimedia

DAMAMA NIJE LAKO

ČEKATE DA SE POJAVI PRAVI I OBORI VAS SA NOGU? Istraživanje pokazalo ŠOK STVAR o muškarcima i ženama! Pokušajte OVAKO

Žena -

Prema stereotipima, muškarci uglavnom preuzimaju inicijativu u vezi. Ne samo što se od njih očekuje da pozovu ženu na dejt, već se njima prepuštaju prosidbe.

Ipak, prema istraživanju jedne stranice za upoznavanje, vreme je da žene uzmu stvari u svoje ruke i preuzmu inicijativu. Naime, žene koje se odvaže i prve priđu muškarcu mogu imati srećnije i uspešnije odnose.

Prema podacima, muškarci šalju više poruka od žena i to je činjenica. Ta strategija ima isti princip kao i ribolov - što je veća mreža koju bacate, veće su šanse da ćete uloviti nekoga. Budući da postoji toliko izbora, smanjuju se šanse za upoznavanje nekog posebnog. Zbog toga je sada vreme da konačno uzmete stvari u svoje ruke i javite se tipu kojeg već neko vreme gledate.

foto: Profimedia

Istraživanje je pokazalo je i da žene uglavnom šalju jednak broj poruka, bez obzira na to koliko ih primile. Međutim, s muškarcima je potpuno suprotno. Što više poruke dobiju, više ih šalju, a dame bi te informacije trebalo da okrenu u svoju korist. Naime, studija je pokazala da žene imaju 2.5 puta veću verovatnoću da ostanu u kontaktu s muškarcem nakon što su mu prve prišle.

Druga platforma za upoznavanje, sprovela je svoje istraživanje i otkrila da je kod jednog od tri para na njihovoj aplikaciji dopisivanje počelo javljanjem ženske osobe. Osim toga, u odnosima koji su završili veridbama pokazalo se da su žene bile tri puta aktivnije od prosečne korisnice.

Zaključak je da se isplati znati što želite i uzeti stvari u svoje ruke.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track