BEOGRAĐANKA SAMO S RUČNIM PRTLJAGOM OTIŠLA NA TENERIFE! Udala se za Belgijanca i OVO je sada njen život! Nije se NADALA!
Foto: Profimedia

iskrena ispovest

BEOGRAĐANKA SAMO S RUČNIM PRTLJAGOM OTIŠLA NA TENERIFE! Udala se za Belgijanca i OVO je sada njen život! Nije se NADALA!

Žena -

Beograđanka Milena Volckaert pre četiri godine samo sa ručnim prtljagom zaputila se na Tenerife. Iako je bio 9. januar i minus 10 kad je krenula, na "ostrvu večitog proleća" sačekalo je 25 stepeni i život koji ni sanjala da će joj se dogoditi.

"Radila sam u jednoj našoj turističkoj agenciji koja je sarađivala sa hotelima na Tenerifima koji su se bavili tajm-šer prodajom. Plan je bio da provedem tamo tri meseca i da im pomognem. Međutim, dobila sam ponudu da ostanem i da radim za njih. Vratila sam se u Beograd i nisam želela da zadnjicom zatvorim vrata. Moj šef u Beogradu je bio presrećan što mi se ukazala prilika i odlučila sam da se vratim i okušam sreću", otkrila je ona, koja isprva nije znala da li će ostati duži vremenski period na Tenerifima, pa joj nije bilo ni potrebno mnogo garderobe.

Kako je dalje objasnila - ostrvo na kojem kiša pada samo šest puta godišnje i na kojem možete samo videti nasmejane ljude, kupilo je njeno srce. Odlučila je da se ne vrati u Srbiju.

"Nostalgija za porodicom i prijateljima postoji i dan danas. Kako vreme prolazi - mi se sve više odvikavamo od nekih stvari i počinjemo da živimo neki naš drugi život. Prva godina mi je bila strašna – sve mi je nedostajalo. Na početku nisam mogla da posetim moj Beograd kad hoću. Ovo je sad moj život. Znam da ću uvek imati kuću i prijatelje ako sve propadne".

Milena kaže i da su joj Tenerifi omogućili da upozna mnoge sjajne ljude i da na ovom ostrvu ljudi ne padaju u depresiju kad ostanu bez posla. Zapravo pozitivan stav i osmeh su glavni aduti za dobijanje posla.

"Bila sam ja tamo i bez posla mesec dana. Novi poslodavac mi je rekao da nije bitno ako i ne znam posao, samo mu je važno da sam pozitivna, kao što jesam, a ostalu ću sve naučiti".

Inače, ona se trenutno nalazi u Belgiji, jer je udata za Belgijanca kog je upoznala na Tenerifima. I jedva čeka da se vrati na Tenerife.

"Tamo ne postoji ništa što može da te dovede u stanje stresa. Ceo život će mi biti asocijacija na Tenerife."

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track