UKRALA SI JOJ DAN: Devojka došla drugarici na venčanje i svima ispričala OVO! Odmah je napali da je SEBIČNA
Foto: Profimedia

ISPOVEST

UKRALA SI JOJ DAN: Devojka došla drugarici na venčanje i svima ispričala OVO! Odmah je napali da je SEBIČNA

Žena -

Britanka koja je ostala anonimna, otkrila je šta je uradila na venčanju svoje prijateljice.

Naime, žena je svima saopštila da je trudna nakon što su se ona i suprug pet godina mučili da dobiju dete, pa su je zbog toga neki isprozivali da je sebična. Vest je na venčanju otkrila svojim fakultetskim prijateljima, zbog čega je mlada poludela i optužila je da joj je - ukrala njen dan.

foto: Profimedia

"Suprug i ja već pet godina pokušavamo da dobijemo dete. Najpre je njemu dijagnostifikovan nizak broj spermija, a onda i meni endometrioza što je naše šanse za prirodno začeće svelo na minimum. Ipak sam ostala trudna. Imamo veliku grupu prijatelja i svi živimo daleko jedni od drugih pa se retko vidimo, a vest o trudnoći sam htela da kažem uživo svima, ne preko telefona. Nisam imala veliku objavu, išla sam od osobe do osobe i rekla, privuklo je nešto malo pažnje, ali ništa masovno", ispričala je Britanka.

Dodala je da se mlada jako naljutila i odvukla je sa strane da joj prigovori. Međutim, ni na internetu nije dobila utehu.

"To nije tvoj dan i nije vreme da se ljudi fokusiraju na tebe. Trudnoća ti ne daje pravo da otmeš nekome dan", "Prijateljica se s razlogom naljutila", samo su neki od komentara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Reddit, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track