ČEKALA JE 27 GODINA I SAD ĆE NAPLATITI SVOJU NEVINOST: Devojka traži najmanje 100.000 €, a evo šta će uraditi od PARA
Foto: Profimedia

REŠILA

ČEKALA JE 27 GODINA I SAD ĆE NAPLATITI SVOJU NEVINOST: Devojka traži najmanje 100.000 €, a evo šta će uraditi od PARA

Žena -

Đia Kortni (27) kaže kako joj je dosadilo da čeka momka koji će je oboriti s nogu, a privlačna joj je ideja zarade na prvom s*ksu.

Ona je otkrila kako je godinama čekala "princa na belom konju", pa i da on još uvek nije naišao, a ovo smatra najboljim pristupom svojoj trenutnoj situaciji.

foto: Profimedia

"Znam da to zvuči oštro, ali imam 27 godina i u ovom trenutku bih nakon toliko dugo čekanja trebalo biti pametan", izjavila je ona. Devojka iz Njujorka kaže kako je stasala u religioznoj porodici, ali odbija da joj nametnu tradicionalan put: "škola, fakultet, brak i zatim porodica".

Umesto toga, prijavila je svoje telo na aukciju na jednoj stranici. Početna ponuda za njenu nevinost iznosi vrtoglavih 100.000 evra. Đia je otkrila kako je, da bi ovo bilo legitimno, morala da dobiti pismenu potvrdu svog ginekologa da je još uvijek devica. Takođe se sastaje sa psihologom, koji će proceniti njeno mentalno stanje pre nego što krene ovim putem.

"Iskreno, samo želim da ljudi znaju da je to vaše sopstveno telo u pitanju i treba da bude vaš izbor", rekla je. Đia se nada da će od zarade od svog devičanstva moći otplatiti studentski kredit, a možda čak i porodici kupiti kuću.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/LADBible, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track