Najnovije vesti

NAJPRODAVANIJA LAMPA NA SVETU ZA 1.890 DIN: Svetiljka u obliku MESECA koja vas OPUŠTA i dekoriše prostor!
Foto: Promo

NAJPRODAVANIJA LAMPA NA SVETU ZA 1.890 DIN: Svetiljka u obliku MESECA koja vas OPUŠTA i dekoriše prostor!

Žena

Izgleda vrlo moćno, prelepo u svakoj prostoriji, deluje umirujuće i sjajna je ideja za poklon – njeno veličanstvo MESEC LAMPA – pogledajte OVDE kako moćno izgleda!

Svojim izgledom i bojom podseća na mesec, pa samim tim deluje opuštajaće, smirujuće, ublažava stres i podstiče na pozitvna razmišljanja. Daje diskretnu svetlost i dekoriše prostor u kom se nalazi, te je tako idealna za dnevnu sobu kada vam je uveče potrebno minimalno svetla. Odličan je izbor i za spavaću sobu, naročito kada želite da napravite romantičnu atmosferu. Praktična za dečiju sobu, naročito ako imate bebu, kada sve vreme želite da imate svetlo, ali ono koje neće jako sijati i ometati bebu da spava.

Lampa može da sija u nekoliko različitih boja, a boje se menjaju tako što jednostavno lagano lupnete prstom po lampi. Nakon što se sve boje izmenjaju, poslednja faza pre nego što je ugasite lupkanjem je faza u kojoj ona sama prelazi sa jedne boje na drugu i tako u krug. Pa, kako ko voli!

***Sada se ova fantastična lampa može po AKCIJSKOJ ceni poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999.***

foto: Promo

Mesec-lampa radi na USB kabl, prečnik joj je 15 cm, a uz nju se dobija drveno postolje koje se uklapa sa izgledom lampe.

***Požurite i poručite odmah sebi ili za poklon OVDE ili na broj 011/6 888 999.***

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...