NA TOPLOM MEDITERANSKOM SUNCU: Zaronite u čari hotela koji već godinama opravdava svoje ime
Foto: Promo

NA TOPLOM MEDITERANSKOM SUNCU: Zaronite u čari hotela koji već godinama opravdava svoje ime

Žena -

Leto je sve bliže kraju, pa sve više razmišljamo o odmoru koji umalo da ove godine preskočimo, a sve što nam treba jesu sunce i plaza Ukoliko maštate o letovanju na dugoj, peščanoj plaži, u hotelu perfektne usluge, gde nećete brinuti da će vam išta zafaliti, onda znamo savršenu destinaciju za vas. Turska već dugi niz godina važi za destinaciju koja osim prirodnih lepota, nudi savršenu uslugu, pa ispunjava baš svačija očekivanja.

foto: Promo

U ponudi je veliki broj hotela, posebno u Antalijskoj regiji, a jedan od onih koji se ističu svojim raskošom, bogatim sadržajima i vrhunskom uslugom sigurno je hotel Titanic Deluxe Golf Belek 5* ?. Nalazi se na udaljenosti od 30km od aerodroma u Antaliji i samo 6km od centra Beleka , u mestu Kadrije. Za ovaj kompleks možemo reći da je jedan kompletan mali grad. Prostire se na 170.000m2, a otvoren je 2013. godine. Ceo kompleks ima preko pet stotina soba, najrazličitijih tipova, od standardnih, preko superior i porodičnih, a za one najprobirljivije, koji žele isključivo privatnost, tu su i „Deluxe“ vile pokraj bazena, na dva sprata, koje u skladu sa luksuznim sadržajima imaju i batlera koji je uvek gostima na usluzi. High class ultra all inclusive usluga hotela?

je jednom rečju izvanredna, a za uživanje u gastronomskim specijalitetima, gostima su na raspolaganju pored glavnog, još dodatnih pet a la carte restorana, jedan dečiji i ukupno 13 barova koji nude osveženje u svim delovima ovog prelepog kompleksa. Za zabavu i rekreaciju, gosti mogu da koriste zatvoreni, veliki otvoreni bazen, olimpijski bazen, akva park i nekoliko manjih bazena. Pored navedenog, tu je i veliki broj sportskih terena, fitnes centar, aerobik, a za zaljubljenike u golf, hotel obezbeđuje besplatan prevoz do nekog od brojnih golf terena u Beleku.

foto: Promo

Za ljubitelje muzičkih zabava, pored diskoteke, u hotelu se organizuju i posebni večernji program i živa muzika. Ko je raspoložen za nešto mirniji, ali nikako dosadan provod, tu je odličan animacioni tim, pozorišne predstave i akrobatski spektakli. Posle provoda, rekreacije i zabave, ukoliko poželite da se potpuno opustite, to možete da učinite u velelepnom spa centru hotela. Ovaj ujedno i najveći spa centar u Evropi, gde možete da uživate u turskom kupatilu, sauni, snežnoj sobi, đakuziju, parnom kupatilu ili u nekim od tretmana i masaža, ostaviće vas bez reči. Na najmlađe je hotel posebno mislio, pa su za njih tu mini klub, igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji bife i mnogi drugi interesantni sadržaji, koji će njihovo letovanje učiniti zanimljivim i za pamćenje.

foto: Promo

Kao i sve u ovom hotelu, tako ni odlazak na plažu nije običan, već jedinstven doživljaj. Naime, do plaže možete prošetati kroz prijatno okruženje zelenila, ili se odlučiti, kao i većina gostiju, da otplovite brodićima koji rekom, koja protiče kroz kompleks i uliva se u more, voze goste do obale i hotelske plaže. Brodići isplovljavaju na svakih nekoliko minuta tokom celog dana i plovidba predstavlja pravi ugođaj, za goste svih uzrasta. koliko biste hteli.

Ukoliko odlučite da svoj odmor provedete u Turskoj, možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor, a ako još odabir padne na Belek i u njemu hotel Titanic Deluxe Golf Belek 5* ?, računajte na to da će vam odmor biti bajka.

foto: Promo

Zbog svega navedenog, slobodno možemo reći da je ovaj hotel Titanik koji ne tone, već iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju, koji svoj odmor žele da provedu upravo u ovom hotelu, uživaju u svim čarima koje on pruža i osete pravi luksuz. Uverite se i sami, posetite sajt agencije „1 A Travel“ i napravite online rezervaciju, ili pozovite kontakt centar na broj 011/655 78 00 i ljubazni zaposleni će vam sa zadovoljstvom preporučiti neki od mnogobrojnih hotela iz ponude. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram . Za online rezervacije i uplate preko 1A Travel Green , odobravamo popust od 10 evra po rezervaciji u duhu dobrog i brižnog odnosa prema našem okruženju, a u maniru izbegavanja nepotrebne štampe i trošenja suvišnog papira.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track