ZAKORAČITE U SVET PUTOVANJA: Sasvim drugačiji odmor u Bodrumu u septembru
Foto: Promo

ZAKORAČITE U SVET PUTOVANJA: Sasvim drugačiji odmor u Bodrumu u septembru

Žena -

Na samoj obali Egejskog mora, na padini prošaranoj šumarcima, smestio se Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* , koji izgledom i strukturom asocira na mali grad. Tradicionalna turska uslužnost i ljubazno osoblje doprinose dodatno osećaju pripadnosti ovom “gradiću”.

foto: Promo

Na ogromnom prostranstvu od preko 30 hiljada kvadratnih metara, u neposrednoj blizini mesta Gumbet, na samo 4 kilometra udaljenosti od centra Bodruma, nalazi se Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5*.

foto: Promo

Hotelska plaža, koja je pod plavom zastavicom EU, delom je peščano-šljunkovita, a delom betonirana, čime hotel u pogledu plaže, u potpunosti zadovoljava raznolike ukuse posetilaca po tom pitanju.

foto: Promo

Usluga u hotelu je ultra all inclusive, a osim glavnog restorana, postoji i nekoliko a la carte restorana (italijanski, azijski, turski i restoran sa ribljim specijalitetima), i čak 9 barova.

Osim toga, Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* nudi nešto drugačije sadržaje poput biblioteke i časova kuvanja, ali ne zaostaje ni sa standardnom ponudom u pogledu animacije, sporta i zabave – više bazena, nekoliko različitih sportskih terena, dnevna i večernja animacija itd.

foto: Promo

Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* ima i dečiji bazen, kao i mini klub u kome se najmlađi mogu družiti međusobno. Ukoliko ste stigli na porodični odmor, ne propustite da posetite i Bodrum. Centar Bodruma je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

U ponudi hotela Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* nalazi se i spa & wellness centar sa saunom, fitness centrom i sobom za rekreaciju, pa ovaj hotel može biti dobar izbor za one koji su željni odmora i opuštanja.

foto: Promo

Posetite zvaničan sajt agencije i napravite online rezervaciju , ili pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 za sve dodatne informacije. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram. Za online rezervacije i uplate preko 1A Travel Green, odobravamo popust od 10 evra po rezervaciji u duhu dobrog i brižnog odnosa prema našem okruženju, a u maniru izbegavanja nepotrebne štampe i trošenja suvišnog papira.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track