MIRNI SEPTEMBAR U BODRUMU: Nije kasno da rezervišete svoje letovanje
Foto: Promo

MIRNI SEPTEMBAR U BODRUMU: Nije kasno da rezervišete svoje letovanje

Žena -

Bodrum je pravi dragulj Egejske rivijere, koji vam preporučujemo da posetite i sami se uverite u njegove lepote. Neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski, prijatno će vas iznenaditi. Za potpuni užitak, na obali grada se prostire impozantan izbor komfornih i luksuznih hotela, a na vama je samo da izaberete onaj koji je baš po vašoj meri. U septembru, na izmakiu leta, kada sunce postane milosrdnije, ali i dalje greje more, kada umine gužva na peščanim plažama, tada je pravo vreme da se upoznate sa Bodrumom, jedan na jedan.

foto: Promo

Hotel Lujo 5* nalazi se na 20 kilometara od centra Bodruma i 15 kilometara od aerodroma, potpuno jedinstven i jedan od najeksluzivnijih hotela u Turskoj . Prepustite se potpunom luksuzu u intimnosti hotela, sakrivenog među bajkovitim brdašcima i zelenim krošnjama. Dopustite da vas očara svojim komforom i prirodnim bojama, savršeno uklopljen u svoju okolinu, pružajući vam spektakularan pogled na Egejsko more. Odlučite se za hotel koji je sve podredio samo vašem uživanju, zadovoljstvu i ispunjavanju svih želja, da bi vam odmor protekao baš onako kako ste zamislili.

foto: Promo

Bilo da idete na porodični odmor sa decom, ili biste da doživite nezaboravan medeni mesec, da se dobro zabavite ili jednostavno odmorite u miru i tišini, hotel Lujo 5* će iskrojiti boravak po vašoj meri. Otvoren u maju 2018. godine, raspolaže sa 10 tipova soba sa direktnim ili delimičnim pogledom na more, koje su raspoređene u 13 četvorospratnih blokova. Gostima je na raspolaganju 9 bazena, 7 a la carte restorana, 11 barova, zatvoreni bazen, fitnes centar, parno kupatilo, sauna, slana soba i još mnogo toga. Za najmlađe tu su dečiji bazen, akva park, „Kijo Club“, mini disko i igralište. Hotel ima dve prelepe plaže sa belim peskom i pontonom površine 1.850m2. Usluga hotela je luxury all inclusive, što znači da ni u jednom momentu ne morate da brinete da će vam nešto nedostajati, jer će o tome brinuti beskrajno uslužno osoblje hotela.

foto: Promo

Preporučujemo vam da se lično uverite u udobnost hotela Lujo 5* , a prvi korak ka tome je da se raspitate o svim detaljima u agenciji „1A Travel”, gde možete dobiti sve dodatne informacije i napraviti pravi izbor za vaše letovanje. Ukoliko, iz bilo kog razloga, ne zamišljate sebe u Bodrumu ili u ovom hotelu, možda je neki od hotela u Egiptu ili na drugom delu obale Turske , bolji izbor za vas.

foto: Promo

Novina agencije je opcija online rezervacije na zvaničnom sajtu, što je odlična ušteda vremena i najbrži način rezervacije. Za sva pitanja možete pozvati i kontakt centar na 011/655 78 00. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram . Za online rezervacije i uplate preko 1A Travel Green , odobravamo popust od 10 evra po rezervaciji u duhu dobrog i brižnog odnosa prema našem okruženju, a u maniru izbegavanja nepotrebne štampe i trošenja suvišnog papira.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track