Ne propustite: Septembarski „Pokloni iz Rajićeve“!
Foto: Promo

Ne propustite: Septembarski „Pokloni iz Rajićeve“!

Žena -

Septembar je u Rajićevoj u znaku poklona i dobre zabave. Nakon proslave trećeg rođendana, u Rajićeva Shoping Centru, posetioce pored bogate ponude najpoznatijih svetskih brendova očekuje i iznenađenje – za kupovinu u centru u minimalnom iznosu od 5.000rsd od Rajićeve dobijate poklon.

“Rajićeva je već tri godine neizostavni deo urbanih dešavanja i jedinstveno mesto za kupovinu, predah i razonodu Beograđana i njihovih gostiju. Obeležili smo naš treći rođendan, ali mislimo i na kupce za koje smo pripremili sjajne poklone. Takođe, sada već tradicionalno tokom septembra Rajićeva postaje mesto na kojem možete videti šta su modni trendovi za aktuelnu sezonu jesen – zima i naći nove kolekcije omiljenih brendova”, istakao je Nemanja Karapandžić, direktor marketinga Rajićeve.

Posle šopinga, posetioci mogu da nastave na uživaju uz raznovrsnu ponudu jela i osvežavajućih pića u modernom i prijatnom ambijentu na raskršću Knez Mihailove ulice i Kalemegdana.

Rajićeva je otvorena svakog dana od 10 do 22 časa, a sve o aktuelnim dešavanjima, akcijama i novim kolekcijama posetite web-sajt www.rajicevashoppingcenter.rs ili Facebook i Instagram profile centra.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track