USAMLJENI UDOVAC RASTUŽIO SVET: Ne mogu ceo dan da sedim u TIŠINI! Ono što je uradio će vas dovesti do SUZA!
Foto: Profimedia

POTREBAN MU JE RAZGOVOR

USAMLJENI UDOVAC RASTUŽIO SVET: Ne mogu ceo dan da sedim u TIŠINI! Ono što je uradio će vas dovesti do SUZA!

Žena -

Dirljiva poruka na prozoru jedne kuće u Engleskoj privukla je pažnju brojnih medija nakon što se otkrilo da iza nje stoji usamljeni udovac.

Toni Vilijams (75) izgubio je suprugu i od tada provodi dane bez ikoga s kime bi mogao prozboriti koju reč. Fizičar u penziji rekao je kako se osjeća kao "proklet" zbog samoće koja ga je snašla. Toni je objavio dva oglasa u lokalnim novinama tražeći prijatelja s kojim će razgovarati, ali nije dobio nijedan odgovor.

Sada je stavio poster na prozor u nadi se da će se neko smilovati.

foto: Profimedia

"To mi je poslednja opcija. Pokušao sam sve kako bih stekao prijatelje, ali čini mi se da niko ne želi da razgovara sa mnom. Ne prolazi mnogo ljudi pored moje kuće, ali nadao sam se da će se proširiti po zajednici i da će mi neko možda pružiti ruku", rekao je i progovorio o ženi:

"Džo mi je bila najbolja prijateljica i imali smo lep život. Moja divna supruga je nedavno umrla, a ja nemam nikoga. Sve što želim je da neko vidi moju poruku i nazove me. Želim samo razgovor kako ne bih ceo dan sedeo u tišini", objasnio je.

Tony je Džo upoznao u baru pre više od 35 godina i njihov je brak bio "savršena harmonija", osim što nisu mogli da imaju dece. Rekao je da nikada nisu imali tajne i da im je vrhunac dana bio kada kuvaju, smeju se i slušaju muziku, pa dodao da su se bavili vrtlarstvom.

Džo se razbolela od, kako se pokazalo, karcinoma gušterače i iznenada umrla, samo devet dana nakon dijagnoze.

"Izgubio sam Džo, svoju predivnu ženu i srodnu dušu. Nemam prijatelja ni ikoga za razgovor. Neprekidna tišina 24 sata dnevno za mene je nepodnošljivo mučenje. Zar mi baš niko ne može pomoći?", piše na posteru.

foto: Profiemdia

Kurir.rs/K.Đ/Mirror, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track