REKLA JE MUŽU DA ŽELI DA SMRŠA, A ON JE RADIO OVU STVAR: Sada je zbog njega završila u BOLNICI i ima 100 kilograma!
Foto: Printscreen/Youtube

haos

REKLA JE MUŽU DA ŽELI DA SMRŠA, A ON JE RADIO OVU STVAR: Sada je zbog njega završila u BOLNICI i ima 100 kilograma!

Žena -

Društvene mreže obilaze slike nezadovoljne žene sa povređenom kičmom, a ona za sve krivi muža, ali ne iz razloga na koji ste prvo pomislili.

Kineski list Sin Chew Daily donosi priču o ženi u dvadesetim godinama iz pokrajine Hejlunđang, koja je završila sa povredom kičmenog diska nakon što se, kako kaže, ekstremno ugojila.

foto: Printscreen/Youtube

Za sve je, kako kaže, kriv njen suprug, odnosno njegove sjajne kulinarske veštine.

"Moj suprug sjajno kuva, a u poslednje dve godine u svako jelo stavlja i meso", objasnila je ona medijima.

"Pre nego što sam se udala za njega, imala sam uvek između 60 i 65 kilograma. Sada imam 100 kilograma, a tih skoro 40 sam dobila u poslednje dve godine", kaže žena, dodajući i da se njen suprug za isto to vreme ugojio svega pet kilograma.

"On je visok skoro dva metra, a ima svega 75 kilograma! Kako je to moguće?", pita ljuta žena koja je zbog naglog povećanja težine razvila diskus herniju.

"Ja uglavnom sedim, takav mi je i posao i životni stil. Muž me vozi na posao i sa posla. Kad sam primetila da počinjem da imam probleme, rešila sam da smršam. Međutim, kad god bih rekla mužu da planiram da se dovedem u red, on bi kuvao još više i još bolje", kaže ova žena koja je trentutno na terapijama zbog kičme i koja je rešena da ovog puta smrša po svaku cenu, šta god joj muž skuvao.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs / Blic Žena / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track