Najnovije vesti

POSLE MOŽDANOG UDARA BILA JE U KOMI MESECIMA! Za to vreme muž ju je prevario sa NJENOM MAJKOM, a onda priča dobija BIZARNIJI OBRT
Foto: Printscreen

HAOS

POSLE MOŽDANOG UDARA BILA JE U KOMI MESECIMA! Za to vreme muž ju je prevario sa NJENOM MAJKOM, a onda priča dobija BIZARNIJI OBRT

Žena

Kamila Vanesa Kordeiro de Melo iz Brazila je nakon barijatrijske operacije kojom se redukuje izrazito visoka telesna težina, doživela moždani udar i bila nekoliko meseci u komi. Za to vreme doživela je veliku izdaju najbližih.

Rekla je da je ljubav svog života upoznala kada je imala 25 godina. Jednostavno se zaljubila u deceniju starijeg muškarca, kao i on u nju.

Venčali su se 2013. a godinu dana kasnije dobili su sina. Trudnoća je bila veoma teška. Pre tri godine podvrgla se operaciji nakon koje su usledile brojne komplikacije, piše britanski "Sun".

"Dok sam ja bila u komi, moja majka, a ne mogu da je više zovem majka, uselila se kod nas kako bi pomogla mom mužu da se brine o našem sinu, koji je tada imao četiri godine. Kasnije sam saznala da me je za četiri meseca koliko sam provela u bolnici, između života i smrti, bivši suprug posetio samo dva puta, a majka nijednom", ispričala je Kamila koja je na intenzivnoj nezi provela 78 dana.

Kada je trebalo da napusti bolnicu, po nju je došao otac koji joj je rekao poražavajuće vesti o dvostrukoj izdaji. Bila je razočarana i teško joj je bilo da prihvati da je ono što čuje istina. Osetila je najveću bol u životu.

Kamila je ispričala da je uvek imala komplikovan odnos sa majkom koja je 20 godina starija od nje i koja se uvek takmičila sa ćerkom.

"Veoma sam srećna sa bivšim zetom", rekla je majka Kamili nakon što ju je nazvala.

Majka je slavila godišnjice braka bez imalo kajanja. Po nalogu suda, Kamilin nekadašnji suprug nekoliko puta nedeljno posećuje sina.

Kurir.rs / Blic Žena / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...