NE PROPUSTITE! Uživajte u Moja kravica Junior jogurtu i osvojite vredne nagrade
Foto: Promo

NE PROPUSTITE! Uživajte u Moja kravica Junior jogurtu i osvojite vredne nagrade

Žena -

Povodom Dečije nedelje Moja kravica Junior jogurt i magazin Lena, organizuju foto konkurs Moja porodica.

Foto konkurs ima za cilj da osnaži kreativnost dece, ojača uticaj porodice kao važnog društvenog subjekta i usmeri ih na uživanje u porodičnim trenucima, zdravom odrastanju i unosu hranljivih sastojaka i vitamina.

Pravila Konkursa:

Konkurs je otvoren u periodu od 12.10. ( od 00h ) do 25.10.2020. godine (do 23h). Tokom tog perioda, svi zainteresovani učesnici, mogu poslati svoje fotografije, na mail mojaporodica@adriamedia.rs. Nakon prijema fotografije, na istu mail adresu biće poslat mejl od strane Organizatora za potvrdu da je učesnik saglasan sa pravilima Konkursa i da je iste pročitao, a tek nakon pristizanja potvrđene saglasnosti putem iste mail adrese, fotografija ulazi u takmičarski deo.

Žiri sastavljen od dečijeg psihologa, urednika foto redakcije Organizatora i predstavnika kompanije Imlek, bira 3 pobedničke fotografije, za 1. 2. i 3. mesto. Žiri je odgovoran za poštovanje pravila Konkursa i donošenje Odluke o dobitnicima nagrada.

Nagrade su sledeće:

1. mesto: paket Moja Kravica Junior jogurta + akciona kamera

2. mesto: paket Moja Kravica Junior jogurta + aparat za palačinke

3. mesto: paket Moja Kravica Junior jogurta + aparat za galete

Dobitnici će biti proglašeni 1.11.2020. godine putem objave u magazinu Lena, a uručenje/dostava nagrada će se vršiti u sedištu Organizatora ili dostavom na kućnu adresu – o čemu će dobitnici naknadno biti obavešteni.

Učešće na Konkursu je besplatno i na njemu mogu učestvovati svi građani Republike Srbije koji dostave svoju fotografiju i potpišu saglasnost za objavljivanje iste.

U slučaju da je učesnik maloletno lice, potrebno je uz fotografiju koja se šalje na konkurs dostaviti Organizatoru i saglasnost njegovog zakonskog zastupnika za učešće deteta na konkursu sledeće sadržine: „Ja_____________(ime i prezime roditelja/staratelja) slanjem fotografije čiji je autor ____________________(ime i prezime deteta) izjavljujem da sam upoznat sa propozicijama Konkursa i saglasan/saglasna sam da dostavljena fotografija može biti objavljena u medijima Organizatora i njegovih povezanih lica, društvenim mrežama i internet stranama u skladu sa pravilima Konkursa.“ U slučaju da zakonski zastupnik maloletnika ne dostavi ovu saglasnost prijava maloletnika se neće uzeti u obzir i svi prikupljeni podaci maloletnog lica će biti obrisani iz baze Organizatora. Maloletnik može biti dobitnik nagrade odnosno primiti osvojenu nagradu samo ukoliko je zakonski zastupnik ili staratelj maloletnika prihvatio i izrazio svoju saglasnost sa ovim propozicijama.

Svaki učesnik može poslati samo jednu fotografiju na Konkurs.

Pravo učešća na Konkursu nemaju lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Konkursa i /ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca, kao ni zaposleni kod Organizatora i u njegovim povezanim privrednim društvima.

Učesnik slanjem fotografije potvrđuje da je isključivi nosilac svih autorskih prava na fotografiji sa kojom učestvuje u nagradnom Konkursu, te da ima saglasnost svih trećih lica čiji je lik prikazan na fotografiji. Učesnik zadržava autorska prava na fotografiji, a njegovo/njeno ime će biti naznačeno uz fotografiju svaki put kada fotografija bude objavljena.

Prijavom na Konkurs, učesnici daju saglasnost Organizatoru da bez bilo kakve naknade koristi dostavljene fotografije u svrhu objavljivanja istih u elektronskim i štampanim publikacijama Organizatora i njegovih povezanih lica, kao i na internet stranici Organizatora i Imleka i njihovim društvenim mrežama. Učesnici su saglasni da Organizator prilikom objave fotografije može menjati njen izgled u smislu njene obrade za štampu (kropovanje i sl.).

Lične podatke učesnika Organizator će koristiti samo u administrativne svrhe. Ime i prezime učesnika koristiće se isključivo kao potpis za objavljene radove, dok e-mail adrese učesnika neće biti objavljivane i koristiće se isključivo u svrhu pozivanja dobitnika, radi obaveštavanja, kao i radi preuzimanja dobijene nagrade. Učesnici učešćem u Konkursu pristaju na pomenute uslove. Lični podaci učesnika Konkursa biće u potpunosti izbrisani iz svih zbirki Organizatora Konkursa najkasnije u roku od 6 meseci od završetka Konkursa.

U slučaju da treće lice izjavi zahtev za zaštitu autorskih prava na objavljenoj fotografiji, korisnik/učesnik Konkursa je obavezan da Organizatoru pruži punu pravnu zaštitu i nadoknadi eventualno pretrpljenu materijalnu i nematerijalnu štetu.

Organizator zadržava pravo neobjavljivanja fotografija koje: tematski ne odgovaraju Konkursu, sadrže motive koji nisu u skladu sa zakonskim propisima (uvredljivim ili neprimerenim motivima i sl.), lošeg su tehničkog kvaliteta, ili se ne uklapaju u uređivačku politiku Organizatora.

Nagrade koje se dodeljuju ne mogu biti zamenjene, niti prenete na drugog, osim po odluci Organizatora. Ukoliko neki od dobitnika ne preuzme ili ne želi da preuzme nagradu dužan je da o tome pisanim putem izvesti Organizatora.

Ukoliko se osoba koja je proglašena pobednikom Konkursa odnosno koja je stekla pravo na nagradu ne javi Organizatoru u roku od 30 dana od dana objave pobednika na način predviđen ovim pravilima, Organizator nije u obavezi da mu/joj dodeli nagradu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track