MESECIMA JE SLAO PARE ZA ĆERKU FATALNOJ OLGI! Kad je otišao po njih na AERODROM, saznao je STRAŠNU istinu
Foto: Profimedia

prevaren

MESECIMA JE SLAO PARE ZA ĆERKU FATALNOJ OLGI! Kad je otišao po njih na AERODROM, saznao je STRAŠNU istinu

Žena -

Kada je Britanac Kolin Or (40) preko jedne internets stranice za upoznavanje upoznao Ukrajinku Olgu Marčenko, mislio je da je to ljubav njegovog života.

On i Ukrajinka razmenili su više od 800 elektronskih poruka, hiljade poruka na WhatsAppu, brojne telefonske pozive i fotografije. Kolin je tokom njihove veze 32-godišnjoj Olgi slao i novac koji joj je bio potreban za izdržavanje ćerke sa kojom je živela u ukrajinskom gradu Lugansku. Nakon nekoliko meseci online veze, Olga mu je priznala kako bi volela da živi u Edinburgu sa njim.

Kolin je odmah požurio i poslao joj novac, ali kada je došlo vreme da je napokon uživo vidi, duboko se razočarao.

Olga je sa ćerkom trebalo da sleti u Edinburg, a Kolinu je opisala kako su obučene kako bi ih lakše prepoznao. Ali kad je došao da bi ih pokupio, njih dve nisu izašle iz aviona koji je stigao iz Ukrajine. Kolin je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo pa je prijavio policiji njen nestanak.

Ali policija mu je otkrila kako osoba pod tim imenom stanuje van Velike Britanije i da nije nestala. Kolin je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1.600 funti koje joj je on tokom njihove veze poslao.

foto: Profimedia

kurir.rs/večernjilist

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track