Ovu superhranu možete da jedete bez griže savesti!
Foto: Shutterstock

Ovu superhranu možete da jedete bez griže savesti!

Žena -

PIK Vrbovec od nedavno u ponudi za ljubitelje zdrave, ali i hrane punog ukusa ima pravi delikates - dimljena ćureća prsa

Zdravlje na usta ulazi!

Ovu izreku veoma dobro znamo svi, ali samo oni sa jakim karakterom su sposobni da zaista vode računa o tome šta unose u svoj organizam. Većinu, ipak, čine hedonisti kojima je, pre svega, bitno da je zalogaj slastan i ukusan, nego zdrav.

Bogata vitaminima

Konačno i za njih imamo dobre vesti - PIK Vrbovec je kreirao specijalno za sve njih hranu prirodno bogatu proteinima, koja ima odličan ukus, a sadrži malo kalorija. Nova dimljena ćureća prsa napravljena su od najfinijih komada ćurećeg mesa, idealna su za sve koje paze na ishranu, vode računa o svom zdravlju i stalo im je da unosom hrane zadovolje sve nutritivne potrebe. Osim manje soli, ova prsa su bez pojačivača aroma, glutena i soje. Prirodno su bogata proteinima, a ujedno imaju nisku kalorijsku vrednost i mali sadržaj masti što ih čini idealnim za laganije i nutritivno obogaćene obroke.

foto: Promo

I ukus i miris

PIK Ćureća dimljena prsa imaju nežnu teksturu i odličan ukus koji joj daje upravo blaga nota dima te će se odlično uklopiti u razna jela.

Primera radi, 100 grama PIK ćurećih prsa sadrži svega 2 odsto masnoće, ali I čak 19 grama proteina. Sve ih to čini idealnim dijetetskim proizvodom u kom će uživati deca, sportisti, oni koji žele izgubiti višak kilograma, ali i svi ljubitelji hrane vrhunskog ukusa.

(Promo - tekst / Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track