OTKAKO SAM SE UDALA SVEKRVA MI JE POSTALA NOĆNA MORA: Devojka sada sa svima deli šta radi majka njenog MUŽA i to na ovaj način!
Foto: Profimedia

SVE SE PROMENILO

OTKAKO SAM SE UDALA SVEKRVA MI JE POSTALA NOĆNA MORA: Devojka sada sa svima deli šta radi majka njenog MUŽA i to na ovaj način!

Žena -

Šelbi Lin na svom profilu na TikToku objavila je sve detalje iz odnosa njenog supruga Šona i njegove mame, svekrve za koju tvrdi da je učinila sve što može da ju istisne iz sinova života.

Dosad je snimila na desetine videa u kojima navodi loše ponašanje svoje svekrve. Pre njihovog venčanja nije bilo većih trzavica. Imala je funkcionalan odnos sa Šonovom stranom porodice, no stvari su se potpuno promenile kad su razmenili zavete na venčanju.

"Moja je svekrva rekla je da sam je na venčanju tretirala kao smeće. Videla sam je u hotelu, no kasnili smo na fotografisanje, pa sam joj se samo nasmešila, nismo razgovarale. No, postoje fotografije s venčanja na kojima se kasnije grlimo", pojašnjava Šelbi kada su krenuli problemi.

"Nakon venčanja, postala je neizdrživa i tako je veza među nama počela da propada", priča snaja. Očito je, dodaje, očekivala da se prema njoj ponašaju kao prema članici kraljevske porodice, iako je to bio njihov dan. Štaviše, mama je tražila od fotografa fotografije s njihovog venčanja, ali samo one na kojima nema Šelbi.

Dodaje kako je njen muž u potpunosti stao na njenu stranu, pa čak i sudeluje u video zapisima kojima njegovoj porodici i svima koje to zanima žele da pokažu koliko im je dobro zajedno.

"Ulaskom u Šonov život ja sam potpuno promenila njenu sposobnost upravljanja i manipulacije njegovim životom, pa valjda misli da sam joj ga ukrala", kaže Šelbi te dodaje kako ju suprug u potpunosti podržava u objavama na Tik Toku.

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja