Najnovije vesti

TINEJDŽERKU (18) SU 3 DANA BOLELA LEĐA! Otišla je kod lekara, a posle nekoliko minuta u bolničkom WC doživela je ŠOK!
Foto: Profimedia

postali roditelji

TINEJDŽERKU (18) SU 3 DANA BOLELA LEĐA! Otišla je kod lekara, a posle nekoliko minuta u bolničkom WC doživela je ŠOK!

Žena

Dion Siborn (18) patila je od jakih bolova u leđima, pa je mislila da se povredila na svom radnom mestu u Burger King restoranu.

Međutim, imala je kontrakcije, a nije ni znala da je trudna. Otišla je u bolnicu na pregled leđa kako bi saznala što nije u redu. Pregledao ju je doktor opšte prakse ali morala je na još neke analize. Otišla je na drugi sprat da uradi analize i tamo se iznenada porodila!

- Leđa su me bolela otprilike tri dana i mislila sam da sam se povredila na poslu, pa sam otišla u bolnicu da utvrdim šta nije u redu. Zbog pandemije sam bila sama. Primili su me, izmerili krvni pritisak i temperaturu - ispričala je.

Dion je otišla u toalet u bolnici kako bi obavila nuždu, a u sledećem trenutku rodila je dete, a da nije ni znala da je trudna. Morala je jako da viče kako bi je čula medicinska sestra, jer je u tom trenutku njena beba bila u WC šolji. Izvukli su je iz WC šolje i odneli da ju okupaju. Nikad u životu nisam se toliko uplašila - rekla je.

Dion je zatim nazvala svog dečka i rekla mu da je postao otac. Tinejdžer bio u šoku, ali brzo je stigao u bolnicu.

Devojka kaže da nije imala nikakve simptome trudnoće, a čak se osećala kao da je smršala u poslednje vreme.

- I dalje sam imala redovne menstruacije pa mi nije palo na pamet da sam trudna. Osećala sam se sasvim normalno. Nisam imala nikakve čudne želje za hranom, noge mi nisu otekle, a odeća mi je odgovarala. Nisam se ugojila, zapravo svi su mi govorili da sam smršala - ispričala je.

Beba se rodila sasvim zdrava i sada je sa svojim mladim roditeljima.

kurir.rs/metro

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...