KO JE BAKA, A KO UNUKA? Njima svi govore da su MOĆNE ŽENE, a ne zna se koja je PROVOKATIVNIJA i spretnija u TERETANI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

POKUPILE BROJNE POHVALE

KO JE BAKA, A KO UNUKA? Njima svi govore da su MOĆNE ŽENE, a ne zna se koja je PROVOKATIVNIJA i spretnija u TERETANI! (VIDEO)

Žena -

Fit baka udružila je sange sa svojom unukom kako bi demonstrirala svoju ubitačnu rutinu vežbanja.

Lezli Maksvel (63) i njezina unuka Tia Kristofi (18) često oduševljavaju svoje pratitelje na društvenim mrežama zadivljujućim snimcima u kojima pokazuju svoja isklesana tela.

Ova baka iz Australije ima 35.000 pratilaca na Instagramu, koji se ne mogu nadiviti njenoj neverovatnoj telesnoj građi u sedmoj deceniji života. Nedavno je podelila video vežbanja sa svojom unukom i ljude ostavila u čudu.

"Toniranje gornjeg dela tela ovim brzim i učinkovitim treningom s mojom fit unukom", napisala je Maksvel u opisu snimka, a neki nisu mogli razlikovati Lezli od Tije ispitujući baku šta jede da bi ostala u tako dobroj formi.

Noseći odgovarajuću crnu opremu za fitnes, njih su dve izvodile različite vežbe za celo telo i popuno omamile obožavatelje. Svi su odmah komentisali da ih uopšte ne mogu razlikovati te su ih zamolili da objave svoje jelovnike koji ima osiguravaju takvu figuru.

"Lezli, ne možeš imati takvo telo! Ne mogu odrediti koja je unuka, a koja baka", "Možete li staviti recepte za hranu koju jedete? Očito, nadopunjene vežbama. Hvala", "Dve prekrasne snažne mlade dame", samo su neki od komentara ispod videa.

Lezlina strast za vežbanjem započela je nakon što je naišla na TV reklamu za fitnes takmičenja. Svoje bodibilding putovanje započela je u kasnim četrdesetima i od tada je osvojila više od 30 kondicijskih naslova.

Baka priznaje kako svoju zavidnu liniju i mladolik izgled zahvaljuje intenzivnom fitnes režimu i zdravoj ishrani.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja