MODNE ZAVISNICE OTKRILE KOJI KOMAD JE SAD NAJPOPULARNIJI: Nije skup, nosio se osamdesetih, a evo s čim možete da ga NOSITE! FOTO
Foto: Profimedia

NOVI TREND

MODNE ZAVISNICE OTKRILE KOJI KOMAD JE SAD NAJPOPULARNIJI: Nije skup, nosio se osamdesetih, a evo s čim možete da ga NOSITE! FOTO

Žena -

Poznate modne zavisnice na Instagramu imaju najnoviju opsesiju, a reč je o helankama neonskih boja u duhu osamdesetih koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

U turbulentnoj godini devojke od stila sa Instagrama sve se više okreću modi osamdesetih, a nisu u pitanju samo frizure,već i helanke. Retro modeli izražajnih boja kakve je na svojim časovima aerobika proslavila Džejn Fonda i svojim otkačenim stilom odevanja pevačica Sindi Luper, po svemu sudeći, u modu se vraćaju na velika vrata.

Najpopularnijim modelima trenutno se smatraju one u neonskoj paleti boja. Ovaj odvažan odevni komad pokrenuo je pravu modnu revoluciju na Instagramu, a sudeći po njegovoj novoj popularnosti s lakoćom se može zaključiti da ćemo u narednim mesecima svedočiti velikom povratku udobnih komada iz prošlosti kojima se ne zanemaruje stil.

Kako ih ove sezone nositi?

Odluka o nošenju neonskih helanki na prvi pogled može izgledati kao nimalo lak zadatak, a poznate zaljubjenice u modu tu su da nas razuvere.

Svoje helanke živopisnih boja s lakoćom kombinuju uz predimenzionirane komade poput pletenih džempera i dukserica. Kako bi dodatno istakli modnu estetiku osamdesetih, brojne se dame odlučuju i za predimenzionirane blejzere s naglašenim ramenima, koje prilagođavaju silueti tela uz dodatak remena. Ukoliko želite da stvorite sofisticiran izgled s neonskim helankama, nećete pogrešiti ako ih kombinujete s dugim kardiganima.

čarape, helanke, moda, stil, kaput
foto: Profimedia

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

Kurir.rs/K.Đ/Tportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track