OTARASITE SE VIŠKA U PREDELU STOMAKA I BOKOVA: U rekordnom roku rešite se masnih naslaga na ovaj jednostavan način!
Foto: Profimedia

OTARASITE SE VIŠKA U PREDELU STOMAKA I BOKOVA: U rekordnom roku rešite se masnih naslaga na ovaj jednostavan način!

Žena -

Skidanje masnih naslaga koje se nalaze u predelu stomaka i bokova obično je vrlo zahtevan i nimalo lak posao. Višak masti na stomaku nije samo estetski problem, on dovodi i do mnogih zdravstvenih problema kao što su dijabetes i srčana oboljenja. Pored genetike, na taloženje masti na stomaku kriv je i hronični stres. Masnoća koja obaviju struk ne taloži se samo na vidljivim mestima, već i oko unutrašnjih organa.

Kako brzo skinuti salo sa stomaka i bokova bez gladovanja i stotine trbušnjaka? Uz pomoć Pure Slim prirodnog preparata!

Hangar, pure slim
foto: Promo

Pure Slim prava je formula za revitalizaciju vašeg organizma. Potpuno prirodan preparat nastao kao kombinacija minerala, vitamina i omega 3 masnih kiselina dobijenih iz sinetrola (anthocyanin, citrusi, cianidin – 3 – glicosid, flavanon, grejpfrut, hesperidin, naringin, neohesperidin, polifenoli, crvena i slatka narandža) i matcha Japanskog zelenog čaja, učiniće vaše telo osveženo i bez nepotrebnih kilograma za veoma kratko vreme, a 100% prirodno.

Kliničke studije pokazale su da supstanca – Sinetrol®Xpur, koja je glavni sastojak Pure Slim-a, ima povoljan efekat na gubljenje masnih naslaga u predelu stomaka i bokova.

Hangar, pure slim
foto: Promo
  • Reguliše metabolizam
  • Ubrzava proces varenja
  • Eliminiše masne naslage
  • Revitalizuje vaš organizam

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po PROMO ceni od 3.980 rsd!

* Iskoristite trenutnu akciju i za 2 naručena pakovanja dobićete treće na poklon, a ako naručite 3 pakovanja, još 2 dobijate na poklon.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track