HTELI SU DA IM SE OSVETE I BAŠ JESU: Udala sam se za dečka devojke s kojom me je varao VERENIK (VIDEO)
Foto: Printscreen

ljubavna priča

HTELI SU DA IM SE OSVETE I BAŠ JESU: Udala sam se za dečka devojke s kojom me je varao VERENIK (VIDEO)

Žena -

Ljubav ponekad nalazimo na najčudnijim mestima, a tako je bilo i u slučaju Džejde koja je svog supruga pronašala u naručuju žene s kojom ju je varao njen tadašnji verenik.

Džejd Parvis iz Škotske ispričala je na Tiktoku svoju neobičnu ljubavnu priču. Opisala je kako je njen bivši verenik, s kojim je bila tri godine, odlazio u mesto udaljeno oko 300 km kako bi je varao sa ženom koja je bila u vezi dugoj pet godina.

Otkrila je i kako su se ona i dečko preljubnice udružili kako bi se osvetili svojim nevernim partnerima, ali i da su završili zajedno, a sada su i u braku.

- Njen dečko i ja odlučili smo da im se osvetimo. Vozio se oko 300 kilometara da dođe do mene. I nikada nije otišao. To je bilo pre sedam godina, a sada smo već četiri godine venčani. Mislim da smo mi pobedili - objasnila je uz svoju objavu.

Pokazala je i sliku sebe i supruga na njihovom venčanju.

U jednom od videa koje je objavila na tu temu, Džejd je objasnila da je njen bivši verenik ljubavnicu upoznao preko Fejsbuka, a upravo je ona bila ta koja se javila njoj i rekla joj da je verenik vara s njom.

U početku je Džejd je bila prijateljica s tom ženom, ali tada se sprijateljila s njem dečkom, pre nego su na kraju završili zajedno.

Iako su mnogi bili oduševljeni ovom ljubavnom pričom, bilo je i onih koji su posumnjali u njenu sreću. Naime, pitaju se zašto ona i dalje govori o tome ako je prebolela bivšeg i srećna je u braku sa svojim suprugom.

kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja