Najnovije vesti

DANAS DVA POKLONA: SASOMANGE OGLASNIK I POKLON IZNENAĐENJA: Mini heftalica, nastavak za masku za lice, ženske čarape, lupa…
Foto: AMG

DANAS DVA POKLONA: SASOMANGE OGLASNIK I POKLON IZNENAĐENJA: Mini heftalica, nastavak za masku za lice, ženske čarape, lupa…

Žena

Danas ćete uz Kurir dobiti poklon iznenađenja, samo izaberite onaj koji želite. Tu su mini heftalica, nastavak za masku za lice, ženske čarape, lupa, paralica za šivenje, mini špil karata, loptica za pranje veša, istiskivač za pastu za zube.

U Sasomange oglasniku ćete naći odabrane oglase za kupovinu i prodaju stanova, kuća, placeva, garaža, automobila, telefona, televizora, miksera, muzičkih instrumenata, nameštaja... Bukvalno za bilo šta!

Sasomange je novi onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme, a svake srede uz dnevne novine Kurir dobijate na poklon selekciju besplatnih malih oglasa. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 450.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...