DVE GODINE NOSILA OGRLICU U KOJOJ JE BIO SAKRIVEN PRSTEN: Dečko se uplašio da će je izgubiti, pa je zaprosio u pećini!
Ilustracija, Foto: Profimedia

romantično

DVE GODINE NOSILA OGRLICU U KOJOJ JE BIO SAKRIVEN PRSTEN: Dečko se uplašio da će je izgubiti, pa je zaprosio u pećini!

Žena -

Teri iz Australije se u slobodno vreme bavi stolarijom i obradom drveta, pa je odlučio je da devojci Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita.

Pre dve godine joj je poklonio ogrlicu koju je sam napravio, ali taj nakit je imao jednu tajnu - unutar priveska je sakrio dijamantski prsten.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- Jednom smo šetali tržnim centrom, gde je na štandovima bilo dosta onih prodavaca nakita i Ani se svidela jedna ogrlica, a prodavcu njena. Malo je falilo da se trampe, srce mi je siiplo u pete - setio se Teri da je više puta bilo u nezgodnoj poziciji zbog tajnog sastojka ogrlice.

- Vreme je prolazilo, a Ana nije nikako uspevala da provali skriveni prsten, pa je Teri prelomio da je zaprosi, delom i zbog straha od gubitka prstena.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- Otišli su na romantično putovanje u Škotsku gde su posetili Smu, čuvenu morsku pećinu, a tamo ju je zamolio da skine ogrlicu. Dok mu je Ana bila okrenuta leđima, romantični mladić se spustio na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu sa prstenom.

- Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a tek onda joj je proradio kliker - rekao je Teri.

- Mogla sam da ga izgubim, budalo jedna - rekla je spontano i neplanirano romantična Ana, ali sa obzirom da je nosila skupoceni prsten oko vrata ne znajući to, sasvim je razumljiva njena reakcija. Međutim, ubrzo je rekla "da" i sve se lepo završilo.

par, muškarac, žena, verenički prsten, veridba, venčanje, svadba
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Vecernji.hr)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track