MUŠKARAC NE MOŽE DA TRPI TRUDNU ŽENU! POŽALIO SE JAVNO: Imam posao, radim po KUĆI, a kad sam joj rekao NE, isterala me iz KREVETA
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MUŠKARAC NE MOŽE DA TRPI TRUDNU ŽENU! POŽALIO SE JAVNO: Imam posao, radim po KUĆI, a kad sam joj rekao NE, isterala me iz KREVETA

Žena -

Anonimni muškarac pitao je korisnike interneta da li je nerazuman što od trudne supruge traži da preuzme deo kućnih poslova jer je dosad sve on obavljao.

On je objasnio da mu je supruga u 24. nedelji trudnoće koja dosad nije bila problematična.

trudnica, trudna zena, par
foto: Profimedia

"Učinio sam sve da budem dobar suprug. Radim, počeo sam da radim kućne poslove, uključujući kuvanje, čišćenje i brigu oko kućnih ljubimaca, i naravno, činim sve što mogu kako bih joj maksimalno ugodio. Ona se pazi i većinu dana provodi opuštajući se. Kaže da se nikad nije osećala bolje", napisao je.

No, shvatio je da je na sebe preuzeo prevelik deo obaveza, zbog čega je iscrpljen. Dva puta je pitao trudnu suprugu može li da se pozabavi delom kućnih poslova, a oba puta ga je odbila.

trudna, mlada, bolnica, trudnoća
foto: Profimedia

"Kaže da bi onda bila pod stresom, što bi možda naškodilo detetu pa me to uplašilo (ne želim da se išta dogodi našoj bebi). Naravno da je onda nisam forsirao", kaže muž.

Supruga ga je jednom prilikom probudila usred noći kako bi ga pitala može li da joj kupi grickalice. Imao je jako tešku nedelju na poslu pa ju je odbio, no onda ga je preklinjala pola sata.

trudnica, trudnice
foto: Profimedia

"Počela je da plače i govori mi da sam užasan muž. Rekla mi je i da se boji kakav ću otac biti jer sam tako sebičan", napisao je. Nakon toga je izgubio živce i rekao joj da je poslednjih šest meseci preuzeo sve obaveze.

Nakon toga svekrva mu je počela slati vulgarne poruke u kojima ga naziva “šu*kom”, a ostatak ženine porodice kaže da će stres koji joj nanosim naškoditi detetu.

"Većina žena nastavlja da radi dok su trudne šest meseci, pa čak i duže", "Pa može obavljati barem lakše kućne poslove", "Osim ako se radi o rizičnoj trudnoći, tvoja žena može raditi i obavljati kućne poslove. Manipuliše tobom", samo su neki od komentara koje je dobio.

Bonus video:

01:07

TESTEROM PODELE ČOVEKA NA POLA! Mađioničarski trik koji već 100 godina ostavlja bez daha! (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track