BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE 8 GODINA, PA SAZNALE DA SU SESTRE: Upoznale su se preko POSLA, pa zbog prijatelja uradile DNK TEST
Foto: Printscreen/Facebook

ISPOVEST DVE DEVOJKE

BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE 8 GODINA, PA SAZNALE DA SU SESTRE: Upoznale su se preko POSLA, pa zbog prijatelja uradile DNK TEST

Žena -

Džulija Tineti (31) i Kasandra Medison (32) upoznale su se 2013. dok su radile u istom gradu.

Nisu ni slutile da bi mogle biti rod, sve dok im neznanci nisu ukazivali na sličnost.

"Džulija je primetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i rekla je kako je tamo usvojena. Zaustavila sam je kako bih joj rekla da sam i ja od tamo usvojena. Postale smo prijateljice, počele da nosimo sličnu odeću i zabavljale smo se dok smo svima govorile da smo sestre", ispričala je Kasandra.

Postale su najbolje prijateljice, a osam godina nisu shvatale da su zapravo sestre. Budući da su se naslušale komentara o sličnosti, počele su da se pitaju jesu li zaista u krvnom srodstvu, no njihovi papiri za usvajanje nisu se nimalo podudarali. Mesto rođenja, prezimena i ime majke je bilo drugačije.

Kasandra je saznala da ima sestru kada je posetila svoje biološke roditelje u Dominikanskoj republici. Otkrili su joj da su imali devetoro dece, tri dečaka i šest devojčica, no bili su prisiljeni da nju i Džuliju daju na usvajanje jer nisu mogle da priuštite izdržavanje velike porodice.

Devojke su tada odlučile da urade DNK test, a njihove su sumnje ubrzo potvrđene.

"Sestre smo! Ista mama, isti tata! Dve djevojke koje rade zajedno su zapravo sestre! Volim te, bliznakinjo", napisala je Kasandra na Fejsbuku.

Bonus video:

01:19

LJUBAV MLADOG PARA JAČA OD KORONE! Venčali se u kovid BOLNICI i priredili SVADBU za pamćenje! (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track