NEMA VIŠE MOKRIH NOGU? Moguće je uz ovaj trik, a potrebna su vam DVA PROIZVODA: Jedan svi imate KOD KUĆE! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

samo fen i vosak

NEMA VIŠE MOKRIH NOGU? Moguće je uz ovaj trik, a potrebna su vam DVA PROIZVODA: Jedan svi imate KOD KUĆE! (VIDEO)

Žena -

Kada pada kiša, najbolje je ostati u toplom domu, ali ako to nije opcija, onda se treba pripremiti za izlazak. Problem nastaje ako obuća nije vodootporna i onda završite sa mokrim nogama, ponekad i ceo dan. Naravno, tu je i onaj moment da baš te cipele želite da nosite jer se slažu uz odeću koju ste rešili da nosite baš tog kišnog dana, ali one nisu otporne na vodu.

Na Jutjubu je objavljen snimak sa trikom koji navodno pomaže da obuća ostane suva. Potrebna su dva sastojka: fen i pčelinji vosak. Ako nemate pčelinji vosak, poslužiće i sveća, ali pripazite da ne bude bela. Ukoliko koristet belu sveću, ostaće vam boja na obući.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Proces je jednostavan. Uzmite vosak ili sveću i istrljajte cipele njome. Uradite to veoma pažljivo i temeljno. Kada ste završili sa tim, uzmite fen i rastopite vosak. Kada ste sigurnoi nda se sve otopilo, ostavite obuću na nekoliko minuta da se osuši. Kada je i to gotovo, obuća je spremna za nošenje. U snimku se kaže da se ovaj trik može primeniti na kožnoj obući, kao i na platnenoj i antilop obući.

Sudeći po snimku, ovaj trik može da bude veoma koristan i praktičan, pogotovo što većina obuće nije voodotporna, a uz pomoć fena i voska to može postati. Pogledajte video ispod teksta.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:57

Pevačica Mika Kostić se javila iz Belgije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track