MEDICINSKA SESTRA DOGURALA DO 127 KG! Unosila je čak 4.000 KALORIJA, a onda za godinu smršala 50 KG i to na potpuno ZDRAV NAČIN
Foto: Printscreen

transformacija

MEDICINSKA SESTRA DOGURALA DO 127 KG! Unosila je čak 4.000 KALORIJA, a onda za godinu smršala 50 KG i to na potpuno ZDRAV NAČIN

Žena -

Rejčel Dalton, medicinska sestra iz Kvinslenda, ceo život se borila sa viškom kilograma. Međutim, u jednom trenutku je vrag odneo šalu i ona je imala čak 127 kilograma, a unosila je i do 4.000 kalorija dnevno!

Majka dvoje dece tada je shvatila da je vreme da preuzme stvar u svoje ruke i za godinu dana smršala je neverovatnih 50 kilograma, i to na potpuno zdrav način.

Rejčel Dalton
foto: Pritnscreen/

Ranije se, kako je ispričala, hranila nezdravo, jela je dosta grickalica, sendviča, kolača, gaziranih napitaka, ukratko - "sve što joj padne pod ruku".

Osećala sam da gubim kontrolu nad svojim životom i bila sam postiđena", rekla je majka dvoje dece.

Onda je potpuno promenila svoju ishranu i sada za doručak jede proteinsku kašu sa borovnicama ili jaja sa tost hlebom i salatom poput spanaća, čeri paradajza ili avokada.

Za prvu užinu jede voće ili povrće sa čašom jogurta, ili nekoliko krekera i komadić sira. Za ručak jede piletinu sa povrćem, a za drugu užinu sendvič sa nemasnom šunkom ili isto što i za prvu užinu.

Rejčel za večeru jede meso i povrće, a za desert nekoliko kockica crne čokolade ili malo sladoleda.

Rejčel Dalton
foto: Pritnscreen/

"I dalje jedem sve, ali sada sam svesnija uticaja hrane na moje telo", iskrena je ona.

S obzirom na to da je skinula 50 kilograma, Rejčel je nakon toga imala problem sa viškom kože na stomaku, kojeg se rešila operacijom.

"Išla sam na operaciju i konačno stavila tačku na taj period mog života, koji me je ipak naučio nečemu - da sam jaka i sposobna da uspešno dostignem cilj, napornim radom", objasnila je Rejčel.

Rejčel Dalton
foto: Pritnscreen/

kurir.rs/AustralianNewsReview

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track