DALA CELU KUĆU ZBOG ZAVISNOSTI OD BRZE HRANE! Imala 144 KG i život joj je visio o KONCU, a onda je uzela SVE u svoje ruke! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

promeNila ishranu

DALA CELU KUĆU ZBOG ZAVISNOSTI OD BRZE HRANE! Imala 144 KG i život joj je visio o KONCU, a onda je uzela SVE u svoje ruke! (FOTO)

Žena -

Australijanka Karmen Lejsi (24) je izjavila da je trošila oko 700 australijskih dolara (malo više od 50.000 dinara) nedeljno samo na svoju zavisnost od brze hrane.

Kilogrami su se gomilali sve do 144 kilograma kada je shvatila da dalje ne može i da mora da preduzme nešto.

- Bila sam devojka zarobljena u telu 80-godišnje žene. Nisam mogla da se izborim sa sobom i odlučila sam se za operaciju smanjivanja želuca - kaže Karmen.

- Zastrašujuće je to što sam toliku sumu trošila na hranu koja me je godinama ubijala! Mogla sam odavno da imam svoju kuću - rekla jeKarmen.

Nije problem samo novac jer, kaže, kilogrami su joj potpuno uništili zdravlje, pa je patila od astme, refluksa, apneje, diskoloracije kože, a bila je i preddijabetičnom stanju.

Dok se ranije hranila isključivo brzom hranom, sada njen meni izgleda ovako: Za rodučak pojede voće i musli sa obranim mlekom. Za ručak jede nemasno meso i salatu uz porciju povrća, za večeru je opet povrće sa jajima, a između obroka jede voće, proteinske jogurte, celer sa švapskim sirom ili puterom od kikirikija, proteinske čokoladice ili nešto tome slično.

- Dva meseca nakon operacije, kilogrami su već uveliko počeli da se tope, a svi moji zdravstveni problemi su nestali. Po prvi put mogu da spavam noću! - kaže Karmen koja je praktično za pola godine skinula sav višak kilograma, a onda ju je sačekao problem viška kože, koji je takođe rešila operacijom.

- Po prvi put bezbrižno kupujem odeću ili šetam ulicom. Smršala sam 64 kilograma i potpuno sam druga osoba. I samopouzdanje mi je mnogo bolje - mnogi muškarci koji su me ranije odbijali sada mi se javljaju, ali svima im kažem da ako im nisam bila dobra u svom najgorem izdanju, ne zaslužuju me ovakvu - kaže ona.

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

00:18

ANINI SILIKONI DOMINIRAJU NA VRELOM SNIMKU: Dubai gori zbog starletinog tela, nabacila boju i pravi KRUPNE KADROVE GRUDI! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja