KAKO TRUDNICE TREBA DA VEZUJU POJAS U AUTOMOBILU? Doktorka objasnila jedini ISPRAVAN način! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

otkrila pravi način

KAKO TRUDNICE TREBA DA VEZUJU POJAS U AUTOMOBILU? Doktorka objasnila jedini ISPRAVAN način! VIDEO

Žena -

Trudnoća se ne zove drugo stanje bez razloga. Postoje mnoga pravila kojih se treba pridržavati, neka su napisana, neka se samo prenose usmeno sa žene na ženu, ali svakako ih treba zapamtiti.

Jedan od saveta koji je možda "iskliznuo" je i onaj kako treba da se ponašate u autombilu tokom trudnoće, odnosno pravilno nošenje pojasa. Naravno, treba znati i ostala pravila ponašanja u automobilu u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti.

Na TikToku se pojavila doktorka specijalista za hitne slučajeve koja objašnjava razne stvari vezane za medicinu, a u ovom videu je objasnila kako trudnice treba da stavljaju bezbednosni pojas i koji je jedini ispravan način stavljanja pojasa ako ste u drugom stanju, a u cilju minimiziranja povreda ako dođe do saobraćajne nesreće i otvaranja vazdušnih jastuka.

Doktorka Kejti akcentuje da pojas treba nositi ispod stomaka, a naramenicu između grudi i da treba što je moguće više biti udaljen od volana ako ste vozač.

@dr.katie.h

Safety first!! Share this with a pregnant person to raise awareness! #pregnancytips #caraccident #seatbeltcheck #cartiktok #pregnancyjourney #34weeks

♬ original sound - Dr Katie

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

47:37

MAJKE I SNAJKE SEZONA 01 EPIZODA 14 08.04.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track