Najnovije vesti

ZBOG NJE SU SVE SVEKRVE NA ZLOM GLASU: Ono što je uradila mladencima na VENČANJU zgrozilo milione, ali reakcija sveštenika je HIT
Foto: Pritnscreen/Tiktok

uništila im trenutak

ZBOG NJE SU SVE SVEKRVE NA ZLOM GLASU: Ono što je uradila mladencima na VENČANJU zgrozilo milione, ali reakcija sveštenika je HIT

Žena

Svekrva čak i u Vukovom srpskom riječniku rečniku ima posebno objašnjenje - zla žena.

Nije ni čudo  što i buduće mlade strahuje od odnosa sa svekrvom, a da je u nekim slučajevima taj strah opravdan, pokazao je i snimak Tik Tok korisnice Paule koja je na ovoj platformi podelila video sa svog venčanja.

Naime, ona je objavila snimak na kome se jasno vidi trenutak kada je svekrva pokušala da sabotira ovu ceremoniju. Svekrva se doslovce priljubila uz mladence, nestrpljivo pokušavajući da stane između njih tokom razmene bračnih zaveta.

svekrva
foto: Pritnscreen/Tiktok

"Pokušala je da zauzme moje mesto tokom venčanja", napisala je ova tiktokerka uz objavljen video, požalivši se i na činjenicu da je svekrva obukla belu boju.

Paula je dodala i da je sveštenik bio prinuđen da reaguje kada je drugi put pokušala da stane između mladenaca, te ju je zamolio da se vrati na svoje mesto.

Video je pregledan više od dva miliona puta, a izazvao je burne reakcije i zgražavanje Internet korisnika.

"Ne bih mogla da ostanem mirna", "Zašto tvoj suprug nešto nije uradio?", "Ako to što joj kažem da se odmakne pravi probleme, naš brak bi odmah bio gotov", samo su neki u nizu sličnih komentara.

kurir.rs

Bonus video:

Svadbe bez prvog plesa, zdravice i rukovanja
01:39

Svadbe bez prvog plesa, zdravice i rukovanja

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...