SPAZILA MUŽA NA FOTKI S NEPOZNATIM DEVOJKAMA I BEZ BURME: Njegove laži dići će vam PRITISAK! Ona se RAZVELA nakon toga!
Foto: Profimedia

ljubavna drama

SPAZILA MUŽA NA FOTKI S NEPOZNATIM DEVOJKAMA I BEZ BURME: Njegove laži dići će vam PRITISAK! Ona se RAZVELA nakon toga!

Žena -

Korisnici TikToka podelili su najgore laži koje su ikad čuli, a jednog tipa je ta laž koštala braka.

Tajler Pejdž na TikToku je ispričala da se razvela od supruga nakon njegove gnusne laži. Naime, pokazala mu je fotku s Facebook stranice noćnog kluba na kojoj je snimljen u društvu nekoliko devojaka.

@tylarpaige

I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! ##fyp ##liar ##cheater ##exhusband

♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige

Pozirao je držeći čašu za žestinu u jednoj ruci i s bocom u drugoj, no venčanog prstena nije bilo na vidiku.

“Pitala sam ga gde je, a on mi je odgovorio da su ga fotošopirali. Ma da, sigurno. Sada smo razvedeni”, otkrila je Tajler u videu koji je pregledan gotovo 2,5 miliona puta.

Gledaoci su očajnički hteli da saznaju što se dogodilo kasnije pa je snimila još nekoliko videa.

“Promenio je priču nakon što je shvatio da je bio u braku sa stručnjakom za fotošop i da se nijednom fotografu koji radi u klubu ne bi palo na pamet da uklanja njegov venčani prsten s fotke. Rekao mi je da je zasigurno skinuo prsten dok je prao ruke i da ga je zaboravio vratiti na prst. Kako zgodno vreme za zaboraviti prsten”, rekla je Tajler.

Primetila je i da njegov rođak na fotki ne nosi venčani prsten, a on ga je pokušao zaštititi rekavši kako stoji u seni i da je prsten crn. Tajler je kasnije srela tog rođaka i videla kako nosi srebrni prsten.

Video snimci su prikupili hiljade komentara korisnika koji nisu mogli vjerovati koliko je preljubnik bio spreman lagati.

“Verovatno su i njega fotošopirali na fotku”, “Curo, nisi se razvela, nego se on fotošopirao iz tvog života”, “Laži koje muškarci izgovaraju kako bi se izvukli su impresivne”, “Super mi je kako je pomislio da ćeš mu poverovati”, pisali su.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05

NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! Ivana zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track