GDE JE RIXOS TU JE UŽIVANJE: Izuzetno moderan i raskošan hotel u Beldibiju, nedaleko od Kemera
Foto: 1Atravel

GDE JE RIXOS TU JE UŽIVANJE: Izuzetno moderan i raskošan hotel u Beldibiju, nedaleko od Kemera

Žena -

Kada zamišljate odmor, pred vama su slike divno plavog mora, lepe obale koja u zaleđu ima mirisno mediteransko rastinje. Zamišljate mesto koje je dovoljno daleko od svakodnevne žurbe i galame, ali opet dovoljno sadržajno da vaš odmor učini zabavnim i ureže ga u pamćenje. Zamišljate hotel koji nudi ukusnu hranu, dobru uslugu, sadržaje za rekreaciju i opuštanje, lepu plažu – a naš odgovor na vaše želje je Rixos Beldibi 5*.

leto, odmor, 1atravel
foto: 1Atravel

Rixos Beldibi 5* nalazi se u mestu Beldibi na svojoj plaži, oko 16km od centra Kemera, oko 35km od Antalije i oko 40km od aerodroma u Antaliji. Hotel svojom modernom arhitekturom i dizajnom, odličnim Spa centrom, restoranima sa raznovrsnom i kvalitetnom hranom, kao i brojnim mogućnostima za sport i zabavu, pruža svojim gostima osećaj udobnosti i uživanja. Otvoren je 2014. godine i zauzima površinu od 45.000m2. Hotel ima ukupno 187 smeštajnih jedinica.

leto, odmor, 1atravel
foto: 1Atravel

Rixos Beldibi 5* ima svoju 275m dugu peščano-šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

leto, odmor, 1atravel
foto: 1Atravel

Usluga u hotelu je All Exclusive All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Lokalna alkoholna i bezalkoholna i neka uvozna pića, lokalna piva ulaze u koncept. Od ukupno 4 à la carte restorana, tri su besplatna za goste (Mermaid – azijski , La Rosetta – italijanski i BBQ – turski) uz obaveznu prethodnu rezervaciju. Hotel ima 5 barova i svi su uključeni u koncept, a Rixos Lounge Bar je otvoren 24h.

leto, odmor, 1atravel
foto: 1Atravel

Rixos Beldibi 5* ima otvoreni bazen, ztim zatvoreni bazen koji se greje zimi, dečiji bazen, teniski teren, teren za odbojku na plaži. Od ostalih aktivnosti tu su vaterpolo, aerobic, fitness, joga, pilates, stoni tenis, boćanje, pikado, šah, mini golf, karaoke, animacija. Spa centar se prostire na 1.864m² i u okviru koncepta gostima su na raspolaganju tursko i parno kupatilo, fitness centar, zatvoreni bazen, relax soba i Vitamin bar.

leto, odmor, 1atravel
foto: 1Atravel

U ponudi je veliki broj hotela odlične usluge, na Egejskoj obali, ali i Antalijskom primorju, jer je Turska, jedna od destinacija za koju je agencija specijalizovana. Druga je, svakako, Egipat, a novina je da pored Hurgade, u ponudi od ove godine imamo i Šarm el Šeik. Za sve informacije, na raspolaganju je call centar 011 655 78 00, a rezervaciju možete i samostalno napraviti na našem sajtu, nakon što se opredelite za svoj idealan hotel.

leto, odmor, 1atravel
foto: 1Atravel

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track