Najnovije vesti

SVI MISLE DA SAM SAMO GLUPA PLAVUŠA: Ja sam prepametna jer sam sam član MENSE, zarađujem 15.000 € mesečno, a muškarce PLAŠIM!
Foto: Printscreen/Instagram

ima sve

SVI MISLE DA SAM SAMO GLUPA PLAVUŠA: Ja sam prepametna jer sam sam član MENSE, zarađujem 15.000 € mesečno, a muškarce PLAŠIM!

Žena

Kendis Klos je na Instagramu i platformi OnlyFans gde objavljuje provokativne fotografije i snimke svog tela.

Međutim, ona ulazi u dva odsto svetskog stanovništva sa koeficijentom inteligencije 136 i članica je Mense, ali umesto naučnih radova i doktorata Kendis se bavi modelingom i objavljivanjem provokativnih fotografija. Kaže da je jako nervira što "muškarci misle da je glupa".

Kendis je najaktivnija na mreži za odrasle OnlyFans i kao član Mense kaže da njen visok nivo inteligencije plaši muškarce jer je samo šest bodova deli od statusa genijalca.

Još od 17 godine je član Mense, a posle završene škole započela je samostalan život u Njujorku, za koji kaže da nije nimalo lak.

- Moji bliski prijatelji znaju da se bavim modelingom, ali kad drugi ljudi saznaju čime se bavim gledaju me kao glupaču. Onda ih šokiram informacijom da sam član Mense. Jesam lepa, ali sam i prepametna. Nekim muškarcima je to privlačno, a neki se prepadnu od moje pameti i lepote - kaže Kendis.

Ispričala je da je kao dete primetila da mnogo brže pameti i razume stvari.

- Znala sam dok sam odrastala da brže učim neke stvari. Moji roditelji nisu bili srećni što nisam studirala, ali su trenutno srećni zbog mene jer imam dobar osećaj za biznis - dodaje Kendis.

Zahvaljujući Instagramu i OnlyFans zarađuje 15.000 evra mesečno zahvaljujući hiljadama pratilaca.

- Divna stvar u vezi sa mojim poslom je to što mogu da radim kad god želim ili koliko želim. Ne bih bila srećni da sedim u nekoj kancelariji osam sati i da radim jednu istu stvar svaki dan - zaključila je Kendis u ispovesti.

(Kurir.rs/A.M./Daily Star)

Bonus video:

ŽELJKO ŠAŠIĆ O INOSTRANSTVU
00:50

ŽELJKO ŠAŠIĆ O INOSTRANSTVU

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja