KURAN IMA 23, A NJEGOVA IZABRANICA 60 GODINA! Milioni ne mogu da dođu sebi, a oni ne daju ni PET PARA za osude i OBOŽAVAJU SE!
Foto: Printscreen

HIT

KURAN IMA 23, A NJEGOVA IZABRANICA 60 GODINA! Milioni ne mogu da dođu sebi, a oni ne daju ni PET PARA za osude i OBOŽAVAJU SE!

Žena -

Na društvenim mrežama je mnogo parova sa velikom razlikom u godinama, ali niko nije uspeo da prodrma Internet kao ovo dvoje ljubavnika.

Par čija starosna razlika u godinama iznosi 37 godina, postao je tema svih korisnika društvenih mreža. Amerikanac po imenu Kuran ima 23 godine, našao se na udaru svojih pratioca zbog njegove veze sa 37 godina starijom partnerkom Šeril (60).

U nedavnom video snimku par je odgovario na pitanje "da li vaša porodica odobrava vašu vezu?", na šta su oboje u isti glas rekli "da" .

Tom prilikom, Šeril, čija su deca starija od njenog izabranika, otkrila je da su joj deca oduševljena izborom partnera.

Gledaoci u šoku posmatraju njihove plesove i razmenu poljubaca, dok oni tvrde da ih razlika od 37 godina nimalo ne dotiče i da se osećaju kao da su istih godina.

- Sram te bilo tog zbrčkanog lica - poručuju joj komentatori, uz savet da se okane mlađeg momka.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:07

KAJA OSTOJIĆ SE TOPI OD LJUBAVI: Proslavila rođendan dečka FUDBALERA, ne odvaja se od njega i iskazuje nežnost JAVNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track