TEJLOR JE KORAČALA KA OLTARU KAKO BI SE UDALA ZA LJUBAV SVOG ŽIVOTA! A onda je on uradio NAJGNUSNIJU stvar, pa se ovako PRAVDAO!
Foto: Printscreen/Tik Tok

HAOS

TEJLOR JE KORAČALA KA OLTARU KAKO BI SE UDALA ZA LJUBAV SVOG ŽIVOTA! A onda je on uradio NAJGNUSNIJU stvar, pa se ovako PRAVDAO!

Žena -

Tejlor Loren nedavno je sa svetom podelila prilično sramotan trenutak sa svog venčanja. Ona je objavila video u kom pokazuje tada svog budućeg supruga Rasela kako gleda u telefon i to baš u momentu dok ona korača ka oltaru.

"Na današnji dan pre četiri godine koračala sam prema oltaru kako bih se udala za ljubav svog života. Bio je to jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u našim životima. A moj je suprug učinio najromantičniju stvar i zurio je u prokleti mobilni telefon", napisala je ona i u šali dodala da je on definitivno "muž godine".

Venčanje
foto: Printscreen/Tik Tok

Tejlor je ubrzo objasnila šta se zapravo dogodilo, nakon što je ovaj video podigao puno prašine i izazvao gomilu negativnih komentara poput "Ovo zaslužuje momentalni razvod", "Ne, ne, ne i ne!", "Zašto sam ovo pogledala", "Ja bih odložila venčanje".

"Bio je tako nervozan. Meni je ovo bilo zabavno. Imao je bračne zavete u telefonu, ali nije trebalo da ih pogleda u tom trenutku", rekla je ova dama, a potom je zatražila objašnjenje i od svog muža: "Dušo, ljudi žele da znaju zašto si gledao u telefon dok sam išla ka oltaru?".

"Jer kripto nikad ne spava", kratko je odgovorio Rasel.

@taylortoks

husband of the year ? (yes I walked down the aisle to Kanye, RIP KIMYE) ##weddingtiktok ##marriage

♬ original sound - taylor loren

Kurir.rs/Blic Zena/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14

MILICA PAVLOVIĆ RASPAMETILA DUBOKIM ŠLICEM! Pevačica POKAZALA previše, a svi se pitaju da li je obukla GAĆICE? (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track