BIZARNI USLOV BUDUĆE MLADE: Zapretila vereniku da će OTKAZATI venčanje ako ne uradi JEDNU STVAR u vezi njegovog LICA zbog nje! ŠOK
Foto: Profimedia

ISPOVEST

BIZARNI USLOV BUDUĆE MLADE: Zapretila vereniku da će OTKAZATI venčanje ako ne uradi JEDNU STVAR u vezi njegovog LICA zbog nje! ŠOK

Žena -

Buduća mlada naišla je na lavinu kritika nakon što je javno otkrila da je vereniku postavila ultimatum na dan venčanja. Iako se nadala podršci i napisala kako ima samo jednu želju, ostali korisnici su ju "pokopali" u komentarima.

U objavi je otkrila kako njen verenik pušta bradu, no kako se njihov veliki dan približava, zatražila je da ju obrije - zato što će fotografije izgledati "prefinjenije i lepše".

Kada ga je jednoga dana u šali pitala da li bi obrijao bradu, počeli su da se svađaju.

Mlada
foto: Profimedia

"Rekao mi je da planira imati bradu na venčanju. Pogledala sam ga s gađenjem i rekla mu da to neće učiniti i da to nije prihvatljivo. Naljutio se jer sam mu naređivala i poručio mi je da nemam pravo da mu govorim šta da radi sa svojom bradom", napisala je.

Budući da se radi o njenom venčanju, misli da ima pravo da kaže budućem suprugu kako bi trebalo da izgleda, zbog čega je svađa eskalirala.

burma, suze, venčanje
foto: Profimedia

"Postavila sam mu uslov - ili će se obrijati ili ću otkazati venčanje. Naljutio se zbog tog komentara i napustio stan", otkrila je buduća mlada i dodala da od tada ne razgovaraju.

Brojni korisnici Reddita pokušali su da joj objasne zbog čega je njeno ponašanje neprimereno.

"On je muškarac kojeg si odabrala, s bradom ili bez nje. Kako bi se osećala kada bi ti on rekao da te neće oženiti ako ne izgubiš 10 kilograma pre venčanja?", jedan je od komentara.

brada, brijanje
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Reddit

Bonus video:

02:37

Saveti dermatovenerologa kada već PREGORITE NA SUNCU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track